Bende anormallik mi var?

Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. 18 yaşındayım, 1.75 boyundayım, 68 kiloyum. Marttan beri bisiklet sporuyla ilgileniyorum ve gün aşırı uzun süre bisiklet binerim.

Neyse konu dağılmasın. Boyuma göre zayıf olduğum için protein tozu, glutamin kullanmaya başladım. Kullanırken bacak kaslarım aşırı gelişti. çünkü Protein ve glutamin porsiyon alıp bisiklet sürüyorum. 1 ay içerisinde bacak kaslarım aşırı gelişti altta da resimlerden görebilirsiniz.

Ben bunu görünce vücut geliştirmeye başlamak istedim. evde bodrumdan 2 tane 5 er kiloluk dumbbell buldum. dumbbell larla 2 haftadır çalışıyorum ve kollarım 2 katı kadar oldu. yarın büyük ihtimal bir spor salonuna yazılacağım. sizler ne düşünüyorsunuz?

0f14f72f10.jpg

kol iki katı oldu diyorsun ama 32den 64e çıktığını kastetmiyorsun tabi..bu yüzden aşırı gelişmeden sonuç çıkarılabilmesi için ilk ve son ölçülerin bilinmeli..kol ve bacakta çalışmaya başlamadan önceki ölçüleri yazmalısın..

ayrica cektigin resimler kotu olmus,daha belirgin resim koyarsan daha iyi yorum alabilirsin.

yorumlarıınız için teşekkür ederim. yeni resim çekemem foto makinesi bozuldu. demek istediğim çok kısa sürede çok gelişti bacaklar hemen parçalandı

valla onlar o kadar gelistiriyosa herkes kullansin onlara baglama gelisimini onlar sana az bi destek saglar. sen sporuna devam et ilacla falan bozma kafani iyi olursun sen beslenmene dikkat et gelir gerisi

Back
Yukarı