Saint74123
Üye
Merhaba bb ciler 2. Ayim doldu ve aklima birsey takildi bench presste hala 10 - 10 takiyorum agirlik artmiyor bu normal mi yoksa 2. Aya gore yavasmi hayatimda hic spor yapmadim 2. Ayim fitness da
gayet iyisin. gayet.Hocam benim üçüncü ayim bench de ilk set 10-10 ikinci set 12.5-12.5 üçüncü set 15-15 8 tekrar çıkıyor son set 17.5-17.5 tanıyorum 6 tekrar çıkıyor sizce iyi sayilirmiyim
tutuş şeklin nedir hammer tutuş yapıyorsun heralde çünkü benchde 55 kg yaparken omuzda makinede olsa 70 çıkmazArkadaşlar bugün omuz çalıştım omuz makinesinde 1 set 45 kilo 2 set 55 kilo 3 set 60 kilo 10 tekrar son set 70 kilo 8 tekrar çıkarttım
Firat hocam bulmusken bende sorayim 4.5 yildagayet iyisin. gayet.
4.yıl civarı bir ilaç kullanımı ya da dirty bulk olmuş gibi sankiFirat hocam bulmusken bende sorayim 4.5 yilda
172.5 kg bastim bench press e 10.ayda 70 kg 6 tekrar 1.5 yilda 90 kg 6 tekrar 2.yil 100 kg 7 tekrar 3.yil 125 kg 4 tekrar 4.5 yil 150 kg 6 tekrar
Nasil sizce rakamlarin hepsine 20 kg olimpik bar dahil
4.yıl civarı bir ilaç kullanımı ya da dirty bulk olmuş gibi sankionun dışında benimkine epey benziyor.
İlginç bir durum. Ama bende de tersi mevcut. 140 civarı bench press yapabilirken vücut ağırlığımla 12 tekrar dips yapamayabilirim. Ondan bence sık yapmak ve vücudu harekete uygun seviyeye getirmekle ilgili olsa gerek.Merhaba fırat hocam. Ben gek tekrar 110 kg bench kaldırıyorum. Ancak paralel bar dipste üzerinde cok durmama rağmen 30 kg ekleyip 8 tekrar yapabiliyorum. Kendim 80 kilogramim. Benchin dipse göre zayif olması omzumun zayifligi ike ilgili olabilir mu?
Symetrik strengt he gore bench nerdeyse proficient, overhead press intermediant, dips ise proficient in ortasında. Üzerinde dursam onu daha da artirabilirim
İlginç bir durum. Ama bende de tersi mevcut. 140 civarı bench press yapabilirken vücut ağırlığımla 12 tekrar dips yapamayabilirim. Ondan bence sık yapmak ve vücudu harekete uygun seviyeye getirmekle ilgili olsa gerek.
4.5 yıl civarında 172.5 kg doğal çıkmıştı dirty bulk tabi sonra ilaç kullanımıyla 182.5 kg basmıştım 150 kg 8 tekrar basmayı başardım.4.yıl civarı bir ilaç kullanımı ya da dirty bulk olmuş gibi sankionun dışında benimkine epey benziyor.
çok iyi bence 4.aya göreBodybuildingde 4. ayimin icerisindeyim 60kg 3 set 8 tekrar yapiyorum normal olarak mi karsilamak lazim ? agirligi arttiramiyorum diye sinirleniyorum.