Bench Press yapmamak

Göğüs için 20 küsur hareketten birini çıkarıtsan hala 20 küsur kalır da ondan

Sana ne iyi geliyorsa o biraz zaman harca. Hareketin adından çok senin kasa konsantre olman önemli. Özel ihtiyaçlarda özel antrenör faydalı olur. Bench press yapmamanın sebebi ne omuz sakatlığı mı?[DOUBLEPOST=1509084366][/DOUBLEPOST]Benim diyen bodiciyi getir bençpreste 60 kiloyla kız çocuğu gibi ağlatırım bazı sakatlıklar hafif ama yoğun çalışmayla atlatılabilir

Bench Press yapmadan hacim alınırmı

Salondaki dambıl 40kg fazlası yok ve bu orantısız gelişmeme neden oldu, bench press yüksek kg girmeyi sağlıyor ve bu natural bir insana göre en gerekli husus bence.
Shoulder press 34-34 dambıl ile çalışırken göğüse 40kg dambıl ile çalışıyordum, bir arkadaş bulup bench yapmaya başlafım ve şua 100kg çalışıyorum

b Üyüme İçin ağırlık şart değil. Yoğunluk arttırarak büyümeye devam edebilirsin. Konuyu açan arkadaş böyle bişeyi neden yapması getektiğini jala açıklamadı.

Sana ne iyi geliyorsa o biraz zaman harca. Hareketin adından çok senin kasa konsantre olman önemli. Özel ihtiyaçlarda özel antrenör faydalı olur. Bench press yapmamanın sebebi ne omuz sakatlığı mı?[DOUBLEPOST=1509084366][/DOUBLEPOST]Benim diyen bodiciyi getir bençpreste 60 kiloyla kız çocuğu gibi ağlatırım bazı sakatlıklar hafif ama yoğun çalışmayla atlatılabilir
Bech Press i sevmiyorum. Polaris kasları çok geriyor[DOUBLEPOST=1509098032][/DOUBLEPOST]Aslında ben pec dek ile hacim alırmıyım diye soruyorum

bench press ile hacim kazanmanın zaten bir ilgisi yok ne yaptığını bildikten sonra,zaten bench pressde ağırlığı arttırdıkça işin içine farklı kaslar dahil oluyor aslında sandığınız kadar ağır basmıyorsunuz yine,hareket dipse dönüşüyor onun yerine dips yapsan daha ağır kiloya girme imkanın var

Back
Yukarı