Bench press sorunu

Arkadaşlar sporda 3. ayım 3. haftama başladım ilk aylar her ay kilo arttırıyordum boş barla başladım 2.5 5 falan derken suan 15-15 cıkıyor benchde fakat su 1 aya yakındır durdu resmen 2.5 da olsa artmadı takıyorum ama 1-2 defa kaldıramadım gogsum de kaldı agırlık ordan da hafif bi korku var pek arttıramıyorum bazı arkadaşlar geliyor 22.5 25 falan kaldırıyor cocugun vucuda bakıyorum kollar vs benimkiyle hemen hemen aynı iyi kaldırıyor bende mi bir sorun var yoksa bu yavaşlama normal mi anlamadım...

Sonradan edit: Ha birde arkadaşlar 1 hafta bırakmak zorunda kalmıştım o ara 17.5 falan 4-5 tekrar cıkıyordu 1 hafta gidemedim şuan 15-15 bile zorlanıyorum.

Bench press'in taktiği var videolara bakabilirsin bende anlatayım belini yukarı doğru kırarak benche yatıyosun daha sonra ayakların ön tarafta değil de arka taraf ta vücudunu ileri atacak düzey de sıkıştırıyosun omuzlarını geriye atıyosun ve kaldırırken omuzlardan değil de sırtından ve belinden ve ayaklarından güç alarak kaldırıyosun taktiği bu

Bench press'in taktiği var videolara bakabilirsin bende anlatayım belini yukarı doğru kırarak benche yatıyosun daha sonra ayakların ön tarafta değil de arka taraf ta vücudunu ileri atacak düzey de sıkıştırıyosun omuzlarını geriye atıyosun ve kaldırırken omuzlardan değil de sırtından ve belinden ve ayaklarından güç alarak kaldırıyosun taktiği bu
Anladım ona benzer bir video izlemiştim yanılmıyorsam bel , sırt vs için bir sıkıntısı yok dimi teşekkürler bu arada.

triceps ve sırt kaslarını da güçlendirmeye çalış benchde aktif kaslar bütün bölgelerini iyi çalıştır ağırlık kendiliğinden artacaktır.

Back
Yukarı