Bench Press Sehpası ve Barı Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onder1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

onder1

Üye
merhaba arkadaşlar evde çalışabilecegim benc press sehpası ve barına ihtiyacım var. Sehpada genellikle ayakları dar oluyor geniş ayaklı olmasını istiyorum kollarımı saga sola çarpmasından hoşlanmam ve buna uygun böyda bir bara ihtiyacım var.

2 hareket birden yapabilecegim bir sehpa olursa iyi olur üst gögüs kısmını çalıştırmak için ayrı bir sehpa almak istemiyorum

sehpa boylarını ve bar boylarını iyi bilmedigim için böyle bir konu açmak zorunda kaldım parayı yanlış yada beyenmedigim bir şeyi alıpta boşa harcamak istemem

Ayırdıgım bütçe 300 tl' dir. Simdiden yardımcı olacak herkeze teşekkür ediyorum

sadece sehpa sanırım bu bana barı ile birlikte lazım birde bu markaların ucuz olanları zaten bar ayakları dar oluyor

o sehpada bench press yapılmıyor maalesef galiba sehpa duz durmuyor asa yukar sadece sanırım

Adler BH-615 Ağırlık Sehpası ben böyle birşeyler buldum ayak genişligi iyi gibi geldi
üstelik sanırım koltugu sabit tutan demir yukarı çıkartılabiliyor galiba böylece üst gögüsde çalışılabilindigini düşünüyorum ama açıklama kısmına satıcı yazmamıs o başka

bu sehpada barlar tam olarka nereye konuyor pointle gösterebilecek varmı yada kullanan varmı

http://www.spordunyasi.com/urun/adler-bh-615-ayarlanabilir-agirlik-sehpasi.aspx

Son düzenleme:
Sağ taraftaki eşeğin ucu fotoda çıkmamış ama soldakinde kanca gibi bir şey var. barı oraya koyacaksın.

Sehpa güzele benziyor. Alt-üst göğüs çalışılır. Eşekler arası mesafe de istediğin gibi geniş..

önerebileceginiz sehpaları bekliyorum arkadaşlar max agırlık en az 180 olmalı ve ayakları geniş olmalı benim buldugum ayakları geniş ama max agırlık 100 altında kalmayalım sonro sakatlık çıkar canımızdan olmayalım

Back
Yukarı