Created By Loss
Üye
115kg 4 tekrar max. Bar dahil.
Lg Smart World
Lg Smart World
agir kaldirmayi marifet sanip, haraketi yarim yamalak yapmayin. bari 4-5 saniyede gogsunuze indirin, yercekimine dayanin,kaldirirken yavas yavas kaldirin, gogsunuzde ziplatmayin bari. tum haraket esnasinda memislerinizi sikarak haraketi yapin. ve son repten sonra bir rep olsen dahi kaldiramayacak hale gelin. anca oyle gelisirsiniz. birbirinizle *** yaristirmayin, yaristiran siska apacilere de gulun, haraketi dogru yapin. caninizi yerim aslan parcalari
Argo, kaba kelimeler kullanmak forum kurallarına aykırıdır!
uzerg , 115x4 yapıyorsanız maxınız 128-132 civarı olmalı. 130/bw(69)=1.84 -------> Amerikadaki çoğu powerlifterdan %90 ından iyi bir oran bu. hatta 1.8 elit bir orandır. rica etsem biz bftr üyeleriyle sırrınızı paylaşır mısınız? çok merak ediyorum o antremana hemen başlicam. ne yiyorsunuz? tavuğu haşlarken soğan atıyor musunuz. lütfen cevap yazın saygılar.Yardimsiz 4 tekrar 115 kg rekorumdu gecen kis.68 kg v. Agirligi
Dalga gecmek icin uyelik alman takdire sayan... Haslanmis tavuga sogan atmayi tavsiye etmiyorum kendi tercihin ama forumda kafa bulmak icin degil kendini gelistirmek icin takilirsan belki faydasi dokunur...150 ile ısınıyorum 200le isole çalışıp 180 e droplayıp failure gidiyorum. (!)
(forumda 110 dan aşağı basan adam yok, profilinde 30 cm koluyla bide bizi yiyiyor)[DOUBLEPOST=1418203944][/DOUBLEPOST]
uzerg , 115x4 yapıyorsanız maxınız 128-132 civarı olmalı. 130/bw(69)=1.84 -------> Amerikadaki çoğu powerlifterdan %90 ından iyi bir oran bu. hatta 1.8 elit bir orandır. rica etsem biz bftr üyeleriyle sırrınızı paylaşır mısınız? çok merak ediyorum o antremana hemen başlicam. ne yiyorsunuz? tavuğu haşlarken soğan atıyor musunuz. lütfen cevap yazın saygılar.
Katiliyorum...Birakin Benc i ;Squat ve deadlift gibi hareketlerde bile forumun bircogunun henüz 100+kilolari göremedigini düsünüyorum![]()