Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

14.aydayım bar dahil 90 kilo basıyorum ama ara sıra program değiştirdiğim için bazen yapmıyorum dumbell preste 35-35 yapmama rağmen benchte pek ilerleyemedim

110 x 5
Flex Wheeler in en iyi zamanında 200 kilo bastığını düşünürsek forumda ona yakın arkadaşlar var. ne güzel. hemde ilaçsız. Flex in o kiloları büyüme hormonu insülin tonla steroid ve daha bilmediğimiz tonlarca ilaçla bastığını düşünürsek forumda genetik harikaları var. Türkiyeden dünya çapında vücutçular çıkması beni gururlandırmıyor değil

3. tekrardan sonra barin yari agirligini partner kaldiriyorsa ve bar iki karis assagi inip kalkiyorsa bu kadar agir giren olmasi sasirtici degil.. nizami yapan arkadaslari tenzih ederim.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

burda yazanların çoğunluğu arkasında ağırlığı curl yapan arkadaşıyla kaldırıyor bundan adım gibi eminim.2 seneyi geçik salona gidiyorum yardımsız 100 kg ve üzeri yapan çok az kişi gördüm onlar da kürlüydü ya bizim salon acayip güçsüz ya da gerçekler böyle

lbs yi kilo yazanlar, 7-8 kiloluk barı 20-25 kilo hesaplayanlar, ilk tekrarlarda bile yardım alıp partnerinin gücüne göre bench basanlar, barı olması gereken yerin yarısına kadar indirip geri kaldıranlar... vs vs yüzünden bu bench işine çok değişik rakamlar çıkabiliyor.
illaki komple sallayanlar da vardır...

Beyle bb+kickboxda 6. Ayimi bitirdim ancak bodyi biraz aksattim cok yagliydim 17 kilo verdim karin bolgemde hala yag var
Bench presste 25sag 25sola takarak (barim agirligini bilmiyorum)basabiliyorum ej yuksek tek basima. Partnerlide 30 kilo oluyor acaba cokmu kotu?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyle bb+kickboxda 6. Ayimi bitirdim ancak bodyi biraz aksattim cok yagliydim 17 kilo verdim karin bolgemde hala yag var
Bench presste 25sag 25sola takarak (barim agirligini bilmiyorum)basabiliyorum ej yuksek tek basima. Partnerlide 30 kilo oluyor acaba cokmu kotu?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kötü değil ,zamanla artıcaktır,sadece kimin nekadar kaldırdığına takılmadan sabret ve çalışmaya devam et.

Back
Yukarı