Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

Bizzat okuduğum bölümde olan natural arkadaşım 140 kilo 6 tekrar rahat çıkartıyor, bu forumdan suan pek aktif olmasada berkay Türkkan en son 150 kilo 6 tekrar videosu attı , başka arkadaşım 70 kilo vücut ağırlığıyla yüzde 6-7 kupkuru yarışma vücudu olan vucuduyla 110 kilo 8 tekrar takiliyorki
başka arkadaşım güreş geçmişi var 190 boyunda 110 kilo benchi 190 çok rahat giriyor millet kurlumusun diyor salonda ha ben kaç giriyorum ? 75 kilodan fazlasını zorlayasim yok şuanlik, Boş bar la başlamıştım oda ayrı mesele

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

demek istedigiğim kımse bu kıloları basamaz kaldıramaz degıl. demek istediğim bu kadar ağır kaldırmadan da gögüs kaslarını mukemmel sevıyede gelıstırebılırsınız. 140 kg kaldıracagınıza 100 kg kaldır 2 tekrar fazla yap

www.fitnesseverler.com Bodybuilding

Bizzat okuduğum bölümde olan natural arkadaşım 140 kilo 6 tekrar rahat çıkartıyor, bu forumdan suan pek aktif olmasada berkay Türkkan en son 150 kilo 6 tekrar videosu attı , başka arkadaşım 70 kilo vücut ağırlığıyla yüzde 6-7 kupkuru yarışma vücudu olan vucuduyla 110 kilo 8 tekrar takiliyorki
başka arkadaşım güreş geçmişi var 190 boyunda 110 kilo benchi 190 çok rahat giriyor millet kurlumusun diyor salonda ha ben kaç giriyorum ? 75 kilodan fazlasını zorlayasim yok şuanlik, Boş bar la başlamıştım oda ayrı mesele

berkay turkkan'nın steroid kürüne girmeden önceki hallerinide, kimlerin sponsor olduğunuda neyin reklamını nasıl yapmaya çalıştığınıda biliyoruz biz . örnek verirken akıllı uslu örnekler verin ki dalga geçmesinler.

demek istedigiğim kımse bu kıloları basamaz kaldıramaz degıl. demek istediğim bu kadar ağır kaldırmadan da gögüs kaslarını mukemmel sevıyede gelıstırebılırsınız. 140 kg kaldıracagınıza 100 kg kaldır 2 tekrar fazla yap

www.fitnesseverler.com Bodybuilding
Adamın esas amacı güçlenmek. Bunun yolu da ağır girmekten geçiyor. Kas geliştirerek güçlenilebilir ancak istenilen şekilde değil. Biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkay turkkan'nın steroid kürüne girmeden önceki hallerinide, kimlerin sponsor olduğunuda neyin reklamını nasıl yapmaya çalıştığınıda biliyoruz biz . örnek verirken akıllı uslu örnekler verin ki dalga geçmesinler.
Berkay naturaldir diğer verdiğim örneklerde naturaldir. Tartismaya girmeyecegim

Natural olarak gelinebilecek son noktaya gelmiş . Ne var bunda? Hayır lazarda ulissesde natural değil fakat senin kur yapsanda ulasamayacagin noktada ikiside

geçen yine doğalım. millet soruyor ne kullanıyorsun diye, thanks for asking diyorum.

Bi ara salak gibi ben de savunmuştum doğal diye :D acemiyken tabi. O adamın doğallıkla uzaktan yakından alakası yok
Şimdi bizzat yakın çevremde berkay kadar hatta daha iyi kişiler var hayatta değil steroid doğru düzgün toz bile kullanmayan yarışmacilar şimdi sen yapamadigin ulaşamadıgin forma onlar ulaştı diye natural değillermi yani ?bu kadar basitmi olay?

Natural olarak gelinebilecek son noktaya gelmiş . Ne var bunda? Hayır lazarda ulissesde natural değil fakat senin kur yapsanda ulasamayacagin noktada ikiside

Yanımdakiler senin şu yazdığını okudu ve şuan yerdeler umarım yeni yıl sana da akıl fikir verir :D

Bak daha açık söyleyim böyle pt falan olaylarına bulaşan yok baran kalaycıdır berkay türkkandır berkay karagözdür kenzodur alayı steroid. Bunu anlıcak gözün yoksa zaten bi cacık anlamıyosun demektir

Bak daha açık söyleyim böyle pt falan olaylarına bulaşan yok baran kalaycıdır berkay türkkandır berkay karagözdür kenzodur alayı steroid. Bunu anlıcak gözün yoksa zaten bi cacık anlamıyosun demektir
Baran Kalaycı berkay Karagöz Kenzo evet hepsi steroid ama ben berkay turkkanin ilk 3 senesinde natural olduğunu hala savunuyorum, hoş yaptığı sponsorluk anlasmalarindan sonra belki bir nebze bulasmistir bilemem ama burda konuyu en başdan okuyunca bana hak vericeksin biri çıkıp 150 kilo bench basan bodycimi olur dedi cahilligiyle konu oralardan buralara geldi, ayrıca ben buraya arkadaşımdan izin alıp fotosunu aticagim kendisi doğru dürüst toz bile kullanmaz ama yılın 365 günü yarışma formunda ve eminimki onada natural değil diyen çıkacaktır , her neyse pt lik konusunda ise pt ler le isim olmaz hepsi bilgisiz insanları sogusleyen kan emicilerden gözümde.

Bench pressi 3 set yaparım ve göğüs antremanımın 2. sıradaki hareketidir.
1.set ; kendi kilom ağırlığında = 1.set; 10-12 tekrar
2.set; + kg = 2.set; 7-8 tekrar
3.set; kilomun 1.5 katı ağırlığı.. = 3.set; 4-6 tekrar çıkıyor..
Cesaretimi toplayabilirsem bir gün kilomun iki katı ile 1 tekrar yapmayı deneyeceğim...

Bu da bench press resmi rekorları

Son düzenleme:
Back
Yukarı