Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

boyum 2.50 kilom 56 bicepsim 60 cm. 1 tekrar 399 kg basıyorum. hedefim 400 kg 1 tekrar

baya iyiymiş benimde o civar ama senin biceps iyiymiş :D

Evde Amatörce yapıyorum yaşım 16 45KG'ye zar zor çıkıyorum....aslında 35 ama barda vardır 10kg 1.80 lik barlardan :)

peki evde tek başınıza yapıyor olsanız yardımcısız. kaç kg basabilirdiniz. 80 kg basan biri bence 60 kg a düşer. barın altında kalma korkusundan

beyler konu dışı diye buraya yazıyom nasıl konu acarım ben veya nasıl mesaj yazarım normal sekılde ben bunuda alıntı yaparak yazıyorum konu acma veya mesaj atma dugmelerı yokmu :D

1 aydır salona gidiyorum tek başıma çalışıyorum

12*30
10*40
8*44
6*50

bar ile beraber hesapladım.sizce düşük mü?

boy 183 kilo 75

yok bence şuanda iyi gibi ama arttırman gerek
ben 63 kiloyum şuanda 80 basıyorum 5 sefer göğüsler patladı artık ben çıkmaz diye düşünüyodum ama nekadar çok basarsam okadar iyi oldu. Arttırmaya çalış bence normalde 3 x 8 70 kg çalışıyordum şimdi ilk seti 8 yapıyorum 70kg ile ondan sonraki 2 setin 1.sini 5 defa yapıyorum 80 kg son setide 82.5 2 kez yapıyorum.
Sanada öneririmbirisi yardım etsin sen kaldırırken göğüsüne düşürmemen için birkez ben düşürdüm çünkü 95kg a girmiştim allahtan göğüse tahta koyuyoruz her ihtimale karşı yoksa kemikler gitmişti :lol:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:36 ----------

boyum 2.50 kilom 56 bicepsim 60 cm. 1 tekrar 399 kg basıyorum. hedefim 400 kg 1 tekrar

anlamadım şimdi

2 metre 50 cm boyun var

56 kilosun

399kg basıyosun :)

K.bakmada sen harcanıyosun burada bence :) 399 basan 400üde basar ama hiç inanasım gelmedi yani :confused:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:36 ----------

anlamadım şimdi

2 metre 50 cm boyun var

56 kilosun

399kg basıyosun :)

K.bakmada sen harcanıyosun burada bence :) 399 basan 400üde basar ama hiç inanasım gelmedi yani :confused:

Bu konuda yazılan gerçek dışı rakamları eleştirmek için F50 o mesajı yazmış.Senin bu yazılanı ciddi anlaman da ilginç :) Bende kaç şınav çekersiniz sorusunda 300 lü rakamların telaffuzu duyunca 1.000 yapıyorum yazmıştım.(Bu arada şaka yapmıştım.Belirteyim de :) ).Üzerine yazabilen daha olmadı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:08 ----------

ben bar hariç 60kg (bir yanda otuz bir yanda otuz) basıyorum. Bar kaç kilo bilmiyorum.
Bu sporda 7. ayıma giricem ama 1 aydır idmanlarım hiç mi hiç düzenli değil zaten okullar açıkkende beslenmem gerçekten kötüydü bakalım bu sene okul yok nasipse her şey güzel olacak :D

Bar dahil 30kg girebiliyorum daha yolun başındayım.
Chess Press ' te 40kg girebiliyorum ancak Bench Press biraz denge işi alışmak lazım.
bench_O

her göğüs antrenmanım max oluyor. 21 yaş 1,87 boy 98 kiloyum, 1buçuk senedir vücut çalışıyorum 225 kg 4 tekrar basabiliyorum.amacım powerlift ci olmak

arkadaşım dikkat edermisin bir rica etsem hatan olabilir belki kilogram ile değilde lbs ile çalışıyorsundur bunun farkındada olmayabilirsin.

http://www.theworldsstrongestman.com/mariusz_pudzianowski.php

bu adam 280 kg ile max 1 tekrar bench press yapıyor ve dünyanın en güçlü adamı seçildi 5 kere. gerçi yapılamaz bir ağırlıkta değil açıkçası inanmıyorum diye değil. ben sadece lbs kg hatası yapmış olabileceğini söylüyorum. yapılamaz değil. ama kilogram ise gerçekten ve 4 tekrarsa cidden çok güzel bir sonuç

Back
Yukarı