Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

eskilerden serge nubret bu sporun en iyi anatomisine ve göğüs yapısına sahip adamlarından biridir...
benchte 90 kilonun çok nadir üzerine çıktığını söyler.
önemli olan ağırlığın size ne yaptığı sizin ağırlığa değil...

eskilerden serge nubret bu sporun en iyi anatomisine ve göğüs yapısına sahip adamlarından biridir...

mandrill;son noktayı koymuşsun kardeşim.tebrikler.

mandrill konudan sapmayalim lütfen konumuz kac kilo bench basabiliyoruz suplementsiz. biz bunu tartisiyoruz kac kilo ile calisirsak daha iyi etki yapar bunu tartismiyoruz

mandrill konudan sapmayalim lütfen konumuz kac kilo bench basabiliyoruz suplementsiz. biz bunu tartisiyoruz kac kilo ile calisirsak daha iyi etki yapar bunu tartismiyoruz

enwer-34 estağfurullah kardeşim tartışmak değilde görüş alışverişi diyelim.vücudun başarılı görünüyor.ölçü,boy ve kilonu, kaç yıldır bb yaptığını falan merak ettim.beslenme ve antreman programın hakkında bilgi verebilirsen memnun olurum.iyi bayramlar...

ben arkadaslarin yalan söyledigini zannedmiyorum aslinda sizin anlattiginiz kilolar 40, 50 60 bunlar sasilacak kilolar masa basi is yapmis bir adamla insaatta calisan adami spor salonuna getirseniz sizce hangisi benchde daha iyi basar turkbodycem 10 yildir bb yapiyorum demis 115 kiloyu basamiyorum diyor bunda sasilacak bir sey yok demekki genetik yapisi müsaid deil dier yandan 3,5 ayda 100 kiloyu rahat basan arkadaslar var bunada sasmamak lazim genetik yapidan kaynaklaniyor

bence turkbodycemin anlattıklarına bakılırsa bastığı ağırlık gayet normal.bir sayfa geride oktayhan isimli üyede 115 kg ile 1 basıyorum demiş.oktayhana baktığınızda boylu poslu kalıplı bir arkadaşımız.genetiği müsait gibi.ama 115 basıyor.ayrıca turkbodycemin hacmi hiçde fena değil.dediği gibi doğalsa bravo bence.ara vermemiş hali bence enver-34 gibi olurdu.

enwer-34 estağfurullah kardeşim tartışmak değilde görüş alışverişi diyelim.vücudun başarılı görünüyor.ölçü,boy ve kilonu, kaç yıldır bb yaptığını falan merak ettim.beslenme ve antreman programın hakkında bilgi verebilirsen memnun olurum.iyi bayramlar...

arkadasim ben 20 sene önce bb yapiyordum biraktim bu senenin mayis ayinda yeniden basladim yani tam 20 sene oliyor eger sorarsan 20 sene zarfinda hicmi spor yapmadin tabiki yaptim evde sabahlari sinav yada bahcede bir agacta barfix gibi fakat benim isim cok agir resmen hammallik diyebilirim benim beslenme düzenim 1 ay kadar oldu basladim baslayali mayis ayindan bu yana asiri kilo almaya basladim yarida kestim beslenmeyi
yani su an eevde ne piserse onu yiyorum baskada bir sey yok

antrenmana gelince haftada 3 kere gidiyorum

ptesi omuz biceps

carsamba bacak gögüs

cuma sirt kanat triceps

hacim yapmak icin birebir

eger hacim yapmak icin dietimi soruyorsan sabah 200 gram yulaf ezmesi yumurta ile öglen iki parca tavuk eti pilav yada makarna ile iki yada üc saat sonra makarna üzeri ton baligi ketcap kasarda rendeliyorum aksama allah ne verdiyse aramiyorum pek protein tozu pek kullanmadim kullandigim zamanlar ise antrenmandan sonra ve yatarken topu topu simdiye kadar
3 kilo ancak kullanmisimdir hayatimda herseyi doal yapmaya calistim
bastigim kilolar ise en iyi zamanimda
bench 150
squat 195 200 6 tekrar
omuz press 80 6 tekrar
ayrica bütün herkesin ramazan bayrami kutlu olsun

iste bu yüzden bu sporu yapmak istemiyorum bazen (hormon kullanmis)gibi
fakat kullanmadim kullansam arkadaslara tavsiyelerdede bulunurum iyi yada kötü yönleriyle ilgili genetikle alakali allah vergisi birde kilolari ne kadar gözünüzde büyütürseniz okadar gec yüksek kilolara erisirsiniz benchde ekledigin kilolar senden korksun
enwer-34 sizin yazılarınızı uzun süredir ilgiyle takip ediyorum.Tebrik ederim,formunuz gayet başarılı.Arnold da ağır kilolara girerken onları küçümsediğini,kiloyla irtibata geçip 'Seni fırlatıp atacağım.'şeklinde sözler söylediğini ifade eder.Ben de acizane ağır girerken falan üstadımız Arnold'un takdiğini denedim ama sonunda korkan gene ben oldum:lol:.

Agir kilolara girerken sakatlanma riskini de goz onunde bulunduralim. Omuz da ozellikle dikkat edilmesi gerekmektedir. Omuz zaten diger bolgelere de destek verdigi icin tamamen izole olmuyor ve Ust vucut her bolgede hemen hemen calismaktadir. Bence Agirligin 70% i kadar ile setlere girip hafta da bir MAXOT yapmakta fayda var. Bi de motivasyon cok onemli. Agirliga girerken konsantrasyon saglamayi ogrenmek lazim.
2.5 ay ara verdim. Bu hafta yeni basladim. Eski kilolarimin 70% ile calisiyorum.
Bench press 4x10 70kg
Omuz arka press 4x10 55 kg
Kilo 80
Yas 35
21 aydan beri yapiyorum.
Haftada 3 gun planladim.

,
bench 150
squat 195 200 6 tekrar
omuz press 80 6 tekrar

enwer kardeş bu kilolar 20 sene önce yani 18 yaşında bastığınız kilolarmı?
gerçekten olağanüstü...
profesyonel boğazına kadar ilaçlı sporcularda anca bu kadar yapıyor tebrikler...

,

:oya bn biraz küçük kalıcam am madem konu acılmıs bn spora yeni basladım 25 kilo ile 4*8 yapıyorum:o

bu arada 62 kilo 184 boydayım...yavas yavas kazanıyorum hacim :)

,
bench 150
squat 195 200 6 tekrar
omuz press 80 6 tekrar

enwer kardeş bu kilolar 20 sene önce yani 18 yaşında bastığınız kilolarmı?
gerçekten olağanüstü...
profesyonel boğazına kadar ilaçlı sporcularda anca bu kadar yapıyor tebrikler...

,

benim anlatmak istedigim de bu askere gitmeden önce bastigim kilolar
genetik yapidan kaynaklaniyor

hasbihall mesela...

Salona başlayalı 1.5 ay olmuş. Profil fotoğrafına bakın. Bicepsleri, omuzu, her yeri dikkatlice inceleyin. Bench'te 80kg. ' la 5 tekrar yapıyormuş...

Gülsem mi ağlasam mı... :)

Bu konu altında naçizane bende kaç bastığımı herkes gibi paylaştım,valla siz veya başkası gülermi ağlarmı bilemem allaha şükür kimseyede yalan borcumuz yok,herkes paylaşmış bizde paylaştık .

Burada yok az zamanda bu olmaz inanmıyorum laflarına hiç aldırmıyorum,ben kendime bakarım.Sizde kendinize bakın ve kendinizle ilgilenin yalan konuşanlar ancak kendini kandırabilir.Bu böyle iken neden dert ediyorsunuz...

Haa bu arada 100 kg la da 2 tekrarı gördük bench_O
herkese iyi çalışmalar...

hasbihall gibi arkadaslarla cok karsilastim bakiyorsun tsört altindan hic birsey görünmüyor
bench de show yapiyorlar 130 140 banamisin demiyorlar

bench preste 5 set gırıyorum kılolar

1.set:60kg*10
2.set:80kg*8
3.set:100kg*6
4.set:115kg*6
5.set:60KG*15
bu arada kılom 95 ve bulk donemındeyım bu sporu 1 yıldır yapıyorum

bastıgım kılolar degıstı bende yenıleyım dedım

1.set:60kg*12
2.set:80kg*10
3.set:90kg*8
4.set:110kg*6
5.set:130kg*4

kıloda degıstı su anda kılom 100 spordada 15.ayım
ve hala bulkum:D

bastıgım kılolar yıne degıstı bende mesajı yenıleme gregı duydum

1.set:40kg*12
2.set:60kg*10
3.set:70kg*8
4.set:80kg*6
5.set:90kg*4

Yaş 19
Kilo 96 (Çoğunluğu yağ ,6 yıl düzensiz body geçmişi)
Kol 39 cm
Omuz 123 cm
Boy 1.87 m

Normalde zorlanmadan;

4x8 olarak 60 kg normal bar ile düz bench press çıkarabiliyorum.Arttırmayı veya kendimi zorlamayı denemedim.Şuanda amacım vücudumdaki yağ miktarını minimuma indirip daha az kiloyla çok çok fazla tekrarlar çıkarabilmek ve şınav sayımı arttırabilmek.

Herhangi bir şekilde kür uygulamadım,uygulamam da.Bir kere 2300 gram Universal whey pro aldım onu da 25 porsiyon kullandıktan sonra yurt odamdan çaldırdım.Şuan da Universal Animal Cuts kullanıyorum.

1.set:70kg*10
4.set:100kg*6
5.set:110kg*4

En son gögüs idmanımda bu ağırlıklarla çalıştım ama tekrar sayıları 3. setten sonra bazen değişiklik gösterebiliyor.

Maskimum ağırlık tek tekrar hiç denemedim.

İyi çalışmalar dilerim.

Body de 5. ayım,
4 ay once 3*10 30 kg ile başlamıştım.
Şuan:
1. set: 12* 55kg.
2. set: 10* 60kg.
3. set: 8* 65kg.
4. set: 6* 70kg.
Ağırlık arttırmaya çalışmıyorum şuan için.. Bu kilolar ile zorlamadan yapıyorum.

1.set:70kg*10
4.set:100kg*6
5.set:110kg*4

En son gögüs idmanımda bu ağırlıklarla çalıştım ama tekrar sayıları 3. setten sonra bazen değişiklik gösterebiliyor.

Maskimum ağırlık tek tekrar hiç denemedim.

İyi çalışmalar dilerim.
Tebrikler güzel ağırlıklar.Hiç tek tekrar denedinmi?

Back
Yukarı