bench press de omuz agrisi

Karasan dedi:
androm dedi:
http://www.bodyresults.com/E2RotatorCuff.asp

rotator cuff ile ilgili bir baska link.
evet arkadaslar sizin de dediginiz gibi ozellikle agir girilen bench press hareketinde bu kasin hasar goreceginden bahsetmis.

yani benim problemim yok deyip ihmal etmeyin, duzenli sekilde yapmakta fayda var. ben bu hafta basladim bench e ara vererek.
yaklasik 1,5 ayda 70 kilo benchden 105 kiloya cikinca bu kas grubunu bir hayli yipratmisim anladigim kadariyla.
Maşallah çok güzel aşama göstermişsin Androm, kesinlikle o yüzden, bu rotator cuff, kas gibi sürekli kan giden bir doku değil, bu sebeple kas gibi süratli gelişime adapte olamaz.
Sende bu olayın olması çok doğal, gelişen kasları yumuşak doku-bağ dokuyu güçlendirecek egzersizlerle desteklersen sonuç çok güzel olur.
Daha nice böyle artışlara, başarılarının aynen devamı dileğiyle.

karasan,

kisisel mesaj araciligiyla beslenme programima yaptigin katkilarin buyuk payi var tabi. tesekkurler. hedefim insallah bir sakatligim olmazsa 3 aya kadar 130 kilo.

3 gün önce yeterli ısınmadan bench press e girdim, o gece yatarken aynı omuz ağrısını bende yaşadım, anladım sebebini fakat geç kaldım artık. Bu bölgedeki bağların, kasların bir an önce iyileşmesi, onarılması için tavsiye bir besin varmı?

genelde meme ucu hizasından boyuna doğru daha ileriye barı indirdiğin zaman omuz kökü ve omuzlara yüklenir ve dolayısıyla ağrı, sakatlanma yapabilir.
barı indirdiğin bölgeden kaynaklanan bir diğer sorun olabilir.

genelde meme ucu hizasından boyuna doğru daha ileriye barı indirdiğin zaman omuz kökü ve omuzlara yüklenir ve dolayısıyla ağrı, sakatlanma yapabilir.
barı indirdiğin bölgeden kaynaklanan bir diğer sorun olabilir.

evet haklısın anladım ne demek istediğini de. sebep kendimce yetersiz ısınma...
zedelenen bu bağların iyileşim sürecini hızlandırcak neler var?

Back
Yukarı