Belimdeki yağları eritip kas yapmak

merdo20

Üye
Merhaba arkadaşlar bodye başlayalı 4 gün oluyor yaşım 19 76 Kiloyum omuz ve kol kaslarım iyi şekilde başlangıç olmasına rağmen ama belimde yağlar var orantısız bir görünüm gözüküyor sizce ne yapmalıyım ? Beslenmem için ne önerirsiniz ? şimdiden teşekkürler

güzel bir diyet + kardio + mekik ... 2 gün agırlık 1 gun kardıo yapabılırsın yada agırlık antremanından sonra 30-45 dk arası kardio yapabilirsin bu zaman içerisinde karbonhıdratı sadece antreman oncesı al ... antreman sonrası karbonhıdratı kesıp bol bol proteine yuklenmenı tercıh ederım

diyet olarak ne önerirsiniz body salonundaki hocam hergün sık koşu ve tuz,yağ,şeker,unu bırakmamı önerdi yumurtanın beyazını yememi söyledi sarısında yağ varmış ama 3 yumurta yiyeceksem 1rinin sarısını yemeliymişim bende belimi inceletmek ve gömeğimin gitmesini istiyorum ama kollarımın ve omzumun incelmesinden korkuyorum

güzelce oku forumu gerekli bilgileri uzman hocalarımız vermiş ama günlük 30-45 dk cardio diye okumuştum yağ yakımı için birde bölgesel yağ yakımı yok mekik kas yaptırır ben deli gibi mekik çektim 1 yıl boyunca yağlar duruyo kilo almışım gibi gözüküyo altında kas çıktıgı için onuda belirtiym :D

Back
Yukarı