Benimde boyum 182. En çok gördüğüm 97 kg en düşük gördüğüm 72.Son bir kaç senede belki 3-4 kere 90 üzeri olup, 70-85 aralığına düşüp çıktım. . 97 kgken löp löp yağ fışkırıyordu vucudumdan, 72 kiloya az biraz spor, düzensiz diyetle indim. Derimde yumuşak olduğu için adeta büyük elmaya benziyen vucudum küçük elmaya dönmüş gibiydi. 72 kgda dahi özellikle göbek ve göğüs kısmında yağlar rahatsız ediyordu. Büyük ihtimal benzer vucut tipine sahibiz, kesinlikle daha fazla kasta kaybedip, o zor yanan yağları yakmakla uğraşma. Bu sene ilk defa abuk sabuk şekilde program yapmadan, 80 kgı görüp clean bulk şeklinde diyet yapmaya başladım. Daha önce hiç ağırlık kaldırmadığımı hissettim, çünkü her hafta ağırlıklarım artmaya başladı ve çok şiddetli antremanlar çıkartabilmeye başladım. 6 ayda 5 kg kadar aldım. 80kg ken ki fotoğrafıma baktığımda 85 kg ken çok daha yağlı biçimsiz gözüküyor.İlk defa doğru yolda oldumu anladım.90a kadar çıkıp, ayda 1-2 kgyı geçmeyecek şekilde kilo vermeyi düşünüyorum. Sen üstelik 75 kgsın daha fazla yağ yakmak ile uğraşma, o kalan son yağlar çok zor gidiyor yağ yakmaya çalışırken maalesef çok fazla kas kaybedebilirsin, ama iyi bir kas kütlesi kazanınca vucudu toparlamak daha kolaylaşıyor. Zaten 185 boyda daha düşük kiloya düşerken fidan gibi dolaşırsın.