bel yuzunden verimli antreman yapamiyorum

Evet arkdaslar dedigim gibi biktim bu bel agrisindan yokmudur bunun bir cozumu her antremanda belim agriyor daha agir kilolar giricek gucum olmasina ragmen bel yuzunden basamiyorum korkuyorum squad deadlift yapmiyorum sakatlanirim diye gecen karar verdim belimi guclendirim diye bi deadlift yaptim 20 kg taktim cok hafif gelmesine ragmen 3 gundur belim acayip agriyor ne yapmam lazim onerebilecginiz alt sirt hareketi varmi belmi guclendirmek icin ?

Bel le ilgili bir rahatsızlığın varmı eğer yoksa hareketleri düzgün yapıyormusun örnek deadlift cok tehlikeli bir o kadar da cok iyi bir harekettir benim olmazım dır bende bel Fıtığı Başlangıcı var 2 kg la başladım yıllar içinde cok dikkat ederek yavaş yavaş ağırlıkları arttırdım belim daha iyi duruma geldi tabii bel sorunum devam ediyor ama en azından sağlamlaştı

Bel le ilgili bir rahatsızlığın varmı eğer yoksa hareketleri düzgün yapıyormusun örnek deadlift cok tehlikeli bir o kadar da cok iyi bir harekettir benim olmazım dır bende bel Fıtığı Başlangıcı var 2 kg la başladım yıllar içinde cok dikkat ederek yavaş yavaş ağırlıkları arttırdım belim daha iyi duruma geldi tabii bel sorunum devam ediyor ama en azından sağlamlaştı
Bel ile ilgili rahatsizligim yok ama vucudumd diger bolgelere gore geri kaldigini dusunuyorum daha yuksek agirlik kaldirabilecek gucum olmasina ragmen belim izin vermiyor malesef agri giriyo

Bel ile ilgili rahatsizligim yok ama vucudumd diger bolgelere gore geri kaldigini dusunuyorum daha yuksek agirlik kaldirabilecek gucum olmasina ragmen belim izin vermiyor malesef agri giriyo
Açıkcası rahatsızlığınızın olmaması cok daha iyi o zaman belinizi zorlamadan yapılacak hareketlere biraz ağırlık verebilirsiniz tabii cok asırı çalısmadan zamanla güçlenecektir

Rica ederim

Back
Yukarı