Bel ve 8.pack bölgesi su sorunu

Merhaba beyler;
Benim bi sorum var. Ben çok su içerdim önceden günde 5 litre kadar bitirirdim böyle baya fazla içerdim suyu ondan sonra ne kadar kalın çalışsam da şu 8. baklava bölümündeki ve ordan bele uzanan fazlalığı atamamaktan şikayetciydim. Spor hocamla konuştuğumda onların yağ olmadığını yağ oranımın %11 olduğunu v bundan dolayı onların su olduğunu söyledi. Suyu azaltırsam azalıcağını söyledi, sizce doğru mu bunu hiç acımadan yarım litreden fazla içmem günde yani yeter ki doğru diyin :).
Teşekkürler.

bende çok su içerim,benim vücudumda manyak su tutar,ama az su içmek iyi değil bence bol su bizim gibi protein ağırlıklı beslenenler için gerekli,böbrekleri rahatlatmak adına,tuzu az kullanmayı dene.

Tuzu azalt, yavaş yavaş minimuma (sıfıra yakın) düşürmeye çalış

kesinlikle suyu azaltma aksine arttır zaten bu yaz 2 pack daha görücem diye suyu kesmek doğru değil,

kolay gelsin.

Tuzu azalt, yavaş yavaş minimuma (sıfıra yakın) düşürmeye çalış

kesinlikle suyu azaltma aksine arttır zaten bu yaz 2 pack daha görücem diye suyu kesmek doğru değil,

kolay gelsin.

Tuzu azalttım nerdeyse hiç yok çokçok nadir, şekerde aynı şekilde, beyaz un hiçbir şekilde yok, ama şu packler çıksa iyi olur :)

Biraz daha yağ oranını düşürebilirsin ama inan sağlıklı değil.Ama diyorsan ki ben photoshoot a gircem, modelim çekimim var. Yağ yakıcılar vs yönelirsin.Daha da yağ oranın düşer. Sonra son 3-4 gün dehidrasyon ilaçları kullanır suyu minumuma çekersin.2-3 saatlik çekime girersin sonra normal hayata dönersin.Profesyonelsen yaşarsın, amatörsen hayatın tehlikeye girer. Üzülerek söylüyorum profesyonellerle kendimizi karıştırmayalım.Sağlığımız en önemli varlığımız.

Back
Yukarı