ahmetgms98
Üye
Merhaba arkadaşlar , 3 3.5 ay civarı salonda devam ettim Allah için şimdi ilk 3 ay falan çok iyi beslendim protein tozu kullanmıyordum ama 85 kiloluk biri için gereken proteini sadece et , süt , yumurta , leblebi vs karşılıyordum iyi geliştim ilk 3 ay fakat sonra maddi sebeplerden dolayı bıraktım parça parça da olsa evde kendi vücut ağırlığım işte 25 kilo dambıl seti vardı onunla devam ettim falan spor salonuna başlarken 30.2 falandı kollarım şuan sol 37 sağ 36.5 civarı omuzlarda iyi fena değil fakat belim hala aynı yani şöyle yukardan aşşağı bakınca ..........
.......
...
...........
aynı şu şekil gözüküyor bele gelene kadar ince ince bele gelince genişliyor bacaklarım da kalın yani kalflarım kalın ama yağlı olduğundan sanmıyorum baldırlarım yağlı orası evet böylede hiç estetik gözükmüyor yağ oranım %18-19 civarı falan sanırım haftanın 3 günü bölgesel çalışıyorum kalan 3 gün de vücut ağırlığımla yağ yakmaya yönelik çalışıyorum ama şunu anlamıyorum hem proteinli beslenip kaslarımı geliştirim hem nasıl yağı yakabilirim ? Ve bölgesel zayıflama yok evet ama bu bel kalınlığı ve bacaklar genetik mi yoksa eritilebilir mi ? Teşekkürler şimdiden. Biraz uzun oldu kusura bakmayın
.......
...
...........
aynı şu şekil gözüküyor bele gelene kadar ince ince bele gelince genişliyor bacaklarım da kalın yani kalflarım kalın ama yağlı olduğundan sanmıyorum baldırlarım yağlı orası evet böylede hiç estetik gözükmüyor yağ oranım %18-19 civarı falan sanırım haftanın 3 günü bölgesel çalışıyorum kalan 3 gün de vücut ağırlığımla yağ yakmaya yönelik çalışıyorum ama şunu anlamıyorum hem proteinli beslenip kaslarımı geliştirim hem nasıl yağı yakabilirim ? Ve bölgesel zayıflama yok evet ama bu bel kalınlığı ve bacaklar genetik mi yoksa eritilebilir mi ? Teşekkürler şimdiden. Biraz uzun oldu kusura bakmayın