Bel inceltme

reno65

Üye
Arkadaşlar ben konuyu yanlış yere açmış olabilirim, şimdiden çok özür dilerim.
16379d1316092396-bel-kalinligi-kanser-riskini-artiriyor-402.jpg

burdaki gibi belimin yanları kalın ve rahatsızım nasıl orayı yok edebilirim.
fft5_mf975185.Jpeg

bi başka resimde kadının elini tuttuğu bölüm tam olarak

Basit karbonhidratlardan uzak durarak ise baslayabilirsiniz. Kilo verme ile ilgili basliklari okuyunuz.

arkadasim benimde bir donem o bolgede sorunum oldu baya arastirdim en guzel yontem kosu yapmak cardio calismalisin yani kosu yapacak imkan ve zamanin yoksa askeri tarzi surunme yontemini yorulana kadar uc set halinde sonrada komando dansi yapabilirsin ozellikle o bolge icin eritilmesi en zor bolgelerden biri kendimden biliyorum sabirli ol

benim spor hocam bana oraları için ; sopa verdi omuzlarıma koydurdu sağ sol yaptırdı,8dk'lık karın antremanı var youtube da bak orda bir hareket var oraları için,cardio yap,karbonhidratı kes,sağ sol eğilmeler yapabilirsin ama bu antremanların hepsi bölgesel zayıflamak için değil ancak beline daha fazla etki yapabilecek antremanlar zaten bölgesel zayıflamaya inanmıyorum.

Cok sagolun arkadaslar bugun itibariylr basliyorum acaba kac ayda sonuc alacagim daha farkli seyler varsa yardimci olabilirsiniz benim vucudum o yanlarim olmasa ucgrn gibi olucak omuzlardan asagi dogru inceliyo ama o bolgeye gelince bariz bi cikinti var benim annemdede babamdada var genetik galiba kilo aldimmi direk orasi yaglaniyo

Cok sagolun arkadaslar bugun itibariylr basliyorum acaba kac ayda sonuc alacagim daha farkli seyler varsa yardimci olabilirsiniz benim vucudum o yanlarim olmasa ucgrn gibi olucak omuzlardan asagi dogru inceliyo ama o bolgeye gelince bariz bi cikinti var benim annemdede babamdada var genetik galiba kilo aldimmi direk orasi yaglaniyo

Ne kadar ayda sonuç alacığın bilenemez sonuçta kimse kayin değil . O genetik olabilir herkesin bir vücut tipi vardır .

tavsiyelerinize uyacağım arkadaşlar benim kollarım ince ve şişirmek istiyorum bide bench presste 10 kilodan fazla kaldıramıyoeum çubuk hariç arka kol la ilgili dimi bu bench press olayı daha fazla kilo kaldırmak için napmalaıyım

komando dansını bende duydum teşekkür ederim mekik çek erimeye başlar diyorlar doğrumu sizce

Mekik çekmek hiç bir zaman göbek bölgesinde ki yağları eritmez..Karın kasın olur ama üstünde ki yağdan dolayı gözükmez herkezin dediği gibi kaliteli beslen protein alımını arttır karbonhidratı sıfıra getirme ama azalt koşu-bisiklet sonrası sopa twist mekik çalışabilirsin.

Mekik kardiyovasküler bir hareket değildir, mekik çekerek yağ yakamazsınız.

Back
Yukarı