bel inceltme

arkadaşlar su sopa cevirme twist ve eline dumbell alıp sağa sola dogru yatma hareketi bel inceltebilirmi? yani bana pek cazip gelmior ben bi faydasını göremedim işe yarıor diosanız 96 cm beli hepsini günde 10 dk yapsam kaç ayda incelirim yada kaç hafta bilgi verirmisiniz?bench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:47 ----------

???????????????????????

3 ay önce belim 99 cm di. haftada 6 gün 45 dakika cardio ve sıkı diet ile şimdilerde 80 cm.
ve bu ölçüye ulaşana kadar sadece alt karın hareketleri yaptım. yani karın kaslarını belırgın bır sekılde gorebılmek ıcın twıst falan fılana ihtiyac duymadım. yaglar erıdıkten sonra mevcut kasları hacıme sokmak ıcınse mekik. işin sırrı diette.

uyguladığın diyeti buraya yazar veya msj olarak gönderebilirmisin ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:22 ----------

kimse bu konuda bişey demicekmi ya?

Mesaj Yerine buraya yazında bizde öğrenelim veya yorum yapalım msj at diyorsun sonrada yorum istiyorsun seninkide iş mi?

aynen öyle dietsiz asla olmuyor tabii birde cardio bende hic twist sopa cevirme vs yapmadım bunlar zaten zararlı

twist hareketi bana da ters geliyor
yana eğilme belki olabilir ama twistte hareketi yanlış yapıp sakat kalma olasığı yüksek
tabii bence.

bana kalırsa twist ve sopa cevirmek mükemmel hareketler ama hocam kesinlikle yaptırmıyo ne bana nede baskasına siddetle karsı durduğu hareketler omur iliğin anasını ağlattığını savunuyo

Back
Yukarı