Bel için ; sopa twister yana eğilme ne kadar etkili

Hiçbir işe yaramadiği gibi omurga için tehlikeli hareketler. Belini güçlendirmek ve genel olarak yağlarını yağmak istiyorsan öncelikle beslenmeni düzeltmeli ve antrenmanlarına DEADLIFT hareketini eklemelisin tabi eğer gercekten belinin güclenmesini karin kaslarının gelişmesini istiyorsan

Spor hocam bel yağları için bu haeketleri önerdi bölgesel yağ yakımı yok diye biliyorum sizce etkili olur mu

Bölgesel yağ yakımı gerçek değildir.

Twist' i ısınma hareketi olarak kullanın.

twistler yasaklanmadımı ya? bizim salondakiler satıldı gitti yerine ters mekik sehbası geldi..omuriliğie zararı var vs. deniliyordu..

yapacaksanda kendini fazla kasmadan sağa sola çok dönmeden ve yavaş sakin şekilde yap..hızlı yapınca daha fazla yağ yakmıyorsun.

Benim bildiğim artık zararlarından dolayı spor salonlarından kalkan bir alet twist ve sopalar :)

Eline hafif kilolar alıp sağa-sola eğilmen daha mantıklı :)

k

Twist çok zararlı bir hareket fıtığa bile sebebiyet verdiğini okudum

Bide sopayla yapılan versiyonu var onun da tek faydası yazın serinlik geliyor salona vantilatör görevi görüyorsunuz yani.

Diceksin ne yapıyım vucut ağırlıgınla squat bile yapsan bu twist hareketlerinden cok fayda sağlar bel bölgene.

Malesef üzülerek söylüyorum , hocan 1980 arşivlerinde kalmış.

Son düzenleme:
Haklısısnız arkadaşlar bende bu durumdan ötürü şaşırıyorum onları yapmasan nasıl erir ki bu arada alt belde var yani arka bölgede yanlar kemik yağ 0 tek yağ arka belde ayrıca 5kg dumbell ile yana eğilme zara verir mi

twister bizim salondada var bir ara yaptım pek bir faydası olduğunu sanmıyorum

Back
Yukarı