arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, aslında bu sporda pek yeni sayılmam ama bu bölümde sormayı uygun gördüm.
1 sene önce vg. başladım, 2,5 ay yapıp, 3 kaburgam kırıldığı için bırakmak zorunda kaldım.
son 6 aydır hiç bırakmadan devam etmekteyim.
kaburgam kırıkken yatmaktan çok fazla kilo aldım.
boyum 184 ve 91 kiloya kadar çıktım. bel kalınlığım 91 cm'i buldu.
6 ay sıkı bi antremen ve sağlam bi beslenme ile kas kazanarak ve yağ yakarak 78 kiloya düştüm, belimde 80 cm'e indi.
(diyetisyene gittim, L-carnitine, amino asit ve her sabah 1 tatlı kaşığı "tahin" kullandım)
diyetisyene gittiğim süre boyunca her ay tartıp, her ay yağ oranı ölçümü yaptırdılar. ilk başladığımda yağ oranım %26 idi şimdi %9. bunun sınırı % 6 imiş. bende bu sınıra kadar düşmek istiyorum.
belimin 78-79 cm olmasını istiyorum. 2 gün sonra 6 ayım bitecek ama son 1 ay hiç bi gelişme sağlayamadım.
sizce incelmesi durdumu???
haftanın 3 günü normal antreman - 6 günü cardio çalışması yapıyordum acaba artık değiştirsem mi???
bi tavsiyeniz varmı?
ölçülerim : boy : 184
kilo: 78
göğüs: 112-113 arası değişiyor...
omuz : 131-132 arası değişiyor...
kol : 38-39 arası değişiyor...
bel : 80 son 1 aydır hiç değişmiyor...
1 sene önce vg. başladım, 2,5 ay yapıp, 3 kaburgam kırıldığı için bırakmak zorunda kaldım.
son 6 aydır hiç bırakmadan devam etmekteyim.
kaburgam kırıkken yatmaktan çok fazla kilo aldım.
boyum 184 ve 91 kiloya kadar çıktım. bel kalınlığım 91 cm'i buldu.
6 ay sıkı bi antremen ve sağlam bi beslenme ile kas kazanarak ve yağ yakarak 78 kiloya düştüm, belimde 80 cm'e indi.
(diyetisyene gittim, L-carnitine, amino asit ve her sabah 1 tatlı kaşığı "tahin" kullandım)
diyetisyene gittiğim süre boyunca her ay tartıp, her ay yağ oranı ölçümü yaptırdılar. ilk başladığımda yağ oranım %26 idi şimdi %9. bunun sınırı % 6 imiş. bende bu sınıra kadar düşmek istiyorum.
belimin 78-79 cm olmasını istiyorum. 2 gün sonra 6 ayım bitecek ama son 1 ay hiç bi gelişme sağlayamadım.
sizce incelmesi durdumu???
haftanın 3 günü normal antreman - 6 günü cardio çalışması yapıyordum acaba artık değiştirsem mi???
bi tavsiyeniz varmı?
ölçülerim : boy : 184
kilo: 78
göğüs: 112-113 arası değişiyor...
omuz : 131-132 arası değişiyor...
kol : 38-39 arası değişiyor...
bel : 80 son 1 aydır hiç değişmiyor...