Bel Bölgesindeki Yağları Yakmak

Bel bölgesindeki yağları yakmak yani beli inceltmek için iyi bir diyet programının yanında 45dk. yürüyüş, ve sonrası mekik hareketleri yapmayı planlıyorum sizce burada mekik çekmenin önemi ne orandadır. örneği: %60 diyet %20 yürüyüş ve %20 mekik çekmek gerekir gibi bir oranlama yapabilir mi siniz ? yani mekik sehpası(ab king pro) almayı düşünüyorum kafam biraz karışık yardımcı olursanız sevinirim. spor salonuna ancak 4 ay sonra yazılabilirim o zamana kadar belimi inceltmek istiyorum çok yağlı ( boyum1.71 kilom 63)

Bunlara ek olarak bir oklavayı iki elinle ucundan tutup ensene dayadıktan sonra hızlı hızlı bel çevirme egzersizi de yapabilirsin, bunu yaparken süreye göre çalış, 5dk., 10dk., 15dk., vs gibi.

Sopa ile bel çevirmenin gereksiz... hatta bel için zararlı olduğunu okumuştum...

Bilgilerinize..

Selamlar...

CENTAUR dedi:
Bunlara ek olarak bir oklavayı iki elinle ucundan tutup ensene dayadıktan sonra hızlı hızlı bel çevirme egzersizi de yapabilirsin, bunu yaparken süreye göre çalış, 5dk., 10dk., 15dk., vs gibi.

bu hareket bel bölgesini yakmadığı gibi sürekli sürtünmeye maruz kalan L-4 L5 disklerinde sorun yaratıyor sopa ve twist yaparken genelde kemer kası transvers abdominalis dik olduğunda harekete geçerek beli bir kemer gibi sıkıyor ve bu da bize belimizin inceldiği görüntüsünü veriyor oysa bir hafta bırakıldığında transversabdominal kendini salıyor ve bel eski haline geliyor amacın belindeki yağlardan kurtulmak ise vede fazla yağ bölgesi ora ise sen hareket et vucudun nereden yağ harcayacağını bilir 750 gr lık bir sopa ne kadar kalori yaktırırki hele birde ölü bölgedeki yağı yaksın ?

FleXoR dedi:
CENTAUR dedi:

bu hareket bel bölgesini yakmadığı gibi sürekli sürtünmeye maruz kalan L-4 L5 disklerinde sorun yaratıyor sopa ve twist yaparken genelde kemer kası transvers abdominalis dik olduğunda harekete geçerek beli bir kemer gibi sıkıyor ve bu da bize belimizin inceldiği görüntüsünü veriyor oysa bir hafta bırakıldığında transversabdominal kendini salıyor ve bel eski haline geliyor amacın belindeki yağlardan kurtulmak ise vede fazla yağ bölgesi ora ise sen hareket et vucudun nereden yağ harcayacağını bilir 750 gr lık bir sopa ne kadar kalori yaktırırki hele birde ölü bölgedeki yağı yaksın ?

Aslında ben yağ yakma değilde sıkılaştırma amacıyla söylemiştim, peki salonlardaki bel çevirme twist aleti ve dumbell sıkıştırma egzersizlerine ne diyeceksiniz?

Benim Belim 85 cm Full Kas body Hocam Çok Bel Ve Futbol Antremanlarından Olduğunu Söyledi Birazda Anatomi Tabi Beli Boşverin üst Genişlesin Yine Güzel Bi Görüntü Oluşur​

Back
Yukarı