Bel Ağrısı İçin Program

bodytaha

Üye
Ben bel için program istiyorum arkadaşlar. Beldeki kaslarda ufak bir sorun var doktora da gittim önemli bişey yok dedi. Ama verdikleri de işe yaramadı :) Belimi güçlendirmek için hangi hareketleri programıma dahil etmeliyim? Düz bar ve demir dambıllarımla salondaki program dahilinde çalışıyorum. Hangi hareketler belime iyi gelir?

İlgilendiğn için teşekkürler kardeşim fakat ben bu yazıyı okumuştum. Bu arada belimde fazla oturmaktan kaynaklanan kas rahatsızlığı var. Fıtık fln değil çok şükür. Ama devamlı var yani geçme falan da yok çünkü otumaya devam ediyorum. Beliimi güçlendirmek için ağırlıkla neler yapabilceğimi arıyordum.

novizenj çok teşekkür ederim. Fakat birşeyi anlamadım. Bu hareketlerden hangisini yapmam iyi gelir?

Değerli üyemiz;
Açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.Bu yüzden günlük bölümü dışında taşınmıştır.
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Prone Bridge, Supine Bridge ve ters mekik yapmaya başladım. Yararını görür müyüm acaba??

novizenj, sana çok teşekkür ederim. Gerçekten çok işime yarayacak. En kısa zamanda uygulayıp sonuçlarını bildiririm. Tekrardan teşekkürler...

Back
Yukarı