Bel çevresi hangi yönde genişler ?

Vücudumun alt kısmı üst kısımdan büyük oldugundan kıyafetler çok kötü duruyor.Vücut geliştirme yaptıkça bel sağ ve sola doğrumu genişler yoksa ileriye ve geriye dogru genişletme şansım varmı ?

dostum belin genişlemesinden kastın bacaklarınla orantılamaksa vücudunu bel sadece yağlanmayla genişler. bir çok body ci belini inceltmek için neler yapıyor bir bilsen :) öncelikle kilon boyun nedir bilebilirsem yardımcı olmak isterim

dostum belin genişlemesinden kastın bacaklarınla orantılamaksa vücudunu bel sadece yağlanmayla genişler. bir çok body ci belini inceltmek için neler yapıyor bir bilsen :) öncelikle kilon boyun nedir bilebilirsem yardımcı olmak isterim
sporda yeniyim daha 1 ay oldu olmadı bişey bilmiyorum ondan hep soruyorum buraya :D yaş 19 boy 1.70 kilo 72 bel altı kalça ve bacaklar çok Kalın üste göre ondan diyorum bel kalınlaşsa iyi durur galiba

yaa hayat böyle işte ; ''Dün yediğin hurmalaaar,

bugün yağ olarak sana dönüyor.
bende aynı durumdaydım 5 kilo verdim bu ay bitecek diyetim.
tam olarak ne önerirsin peki sonuç olarak :D zaten spor yaptıgımdan dolayı zamanla vücudum yerine otururmu ? çünkü daha yeni basladım kolları gögüs omuz felan büyüdükçe o açığı kapamış olurmuyum kendiliğinden ?

tam olarak ne önerirsin peki sonuç olarak :D zaten spor yaptıgımdan dolayı zamanla vücudum yerine otururmu ? çünkü daha yeni basladım kolları gögüs omuz felan büyüdükçe o açığı kapamış olurmuyum kendiliğinden ?
bilemiyorum bende yeni sayılırım beraber görücez :D ege fitness in dediğine göre kilonu koru spor yap, hem kas yaparsın hemde yağlar erir diyor bende öyle yapıyorum şuan bakalım nolacak.

Back
Yukarı