M_JaiWhite
Üye
Vücudumun alt kısmı üst kısımdan büyük oldugundan kıyafetler çok kötü duruyor.Vücut geliştirme yaptıkça bel sağ ve sola doğrumu genişler yoksa ileriye ve geriye dogru genişletme şansım varmı ?
sporda yeniyim daha 1 ay oldu olmadı bişey bilmiyorum ondan hep soruyorum burayadostum belin genişlemesinden kastın bacaklarınla orantılamaksa vücudunu bel sadece yağlanmayla genişler. bir çok body ci belini inceltmek için neler yapıyor bir bilsenöncelikle kilon boyun nedir bilebilirsem yardımcı olmak isterim
onun yerine kalça ve bacakları inceltsen dahada güzel durmaz mısporda yeniyim daha 1 ay oldu olmadı bişey bilmiyorum ondan hep soruyorum burayayaş 19 boy 1.70 kilo 72 bel altı kalça ve bacaklar çok Kalın üste göre ondan diyorum bel kalınlaşsa iyi durur galiba
Öyle olsa tabi daha iyi olur ama onun için bir konu açmıştım net cevap alamayınca bari üst bölümü kalınlaştırırsam iyi olur diye düşündüm.Ne önerirsin inceltme konusunda napmalıyım ?onun yerine kalça ve bacakları inceltsen dahada güzel durmaz mı![]()
kilo vermek başka yolu yokÖyle olsa tabi daha iyi olur ama onun için bir konu açmıştım net cevap alamayınca bari üst bölümü kalınlaştırırsam iyi olur diye düşündüm.Ne önerirsin inceltme konusunda napmalıyım ?
dediğim gibi sporda yeniyim haliyle vg yaptıkça kilo almam gerekmiyormukilo vermek başka yolu yok
onun yerine üst vücudu büyütse daha güzel olmaz mıonun yerine kalça ve bacakları inceltsen dahada güzel durmaz mı![]()
yaa hayat böyle işte ; ''Dün yediğin hurmalaaar,dediğim gibi sporda yeniyim haliyle vg yaptıkça kilo almam gerekmiyormu? Çok saçma bi durum içerisindeyim napıcam bilmiyorum.
tam olarak ne önerirsin peki sonuç olarakyaa hayat böyle işte ; ''Dün yediğin hurmalaaar,
bugün yağ olarak sana dönüyor.
bende aynı durumdaydım 5 kilo verdim bu ay bitecek diyetim.
bilemiyorum bende yeni sayılırım beraber görüceztam olarak ne önerirsin peki sonuç olarakzaten spor yaptıgımdan dolayı zamanla vücudum yerine otururmu ? çünkü daha yeni basladım kolları gögüs omuz felan büyüdükçe o açığı kapamış olurmuyum kendiliğinden ?
He sendedemi ayni şekil vücudun? Neyse dedigin gibi bakalim nolcakbilemiyorum bende yeni sayılırım beraber görücezege fitness in dediğine göre kilonu koru spor yap, hem kas yaparsın hemde yağlar erir diyor bende öyle yapıyorum şuan bakalım nolacak.