Bel Ölçünüz Ne Kadar?

benim boyum 189-190cm... kilom 82kg... sabah bel çevrem 76cm... çok mu ince acaba? daha da incelmesini istiyorum açıkçası 73cm filan... göğsüm 103... bel 76cm basen 95cm... bu ölçülere göre bel çevrem ince mi yoksa normal mi acaba? bir arkadaşım da belin genetik olarak ince sende baklavalar çıkmaz, görünmez öyle kolay kolay hacim az olur sonuçta ince belde dedi... :-( sorumun cevabını normal hayatta kimse veremedi. model arkadaşım var beli 88cm... kendisi best model of turkey 1. si oldu ismini vermiyeyim:) ancak ince bel her zaman iyidir boşver demişti.... sizin de görüşlerinizi merak ettim... göğsüm bir ara 107cm idi şimdi sporu 6 aydır yapmadığımdan dolayı söndü 103e takılı kaldı doğal haline geri döndü yani...

arkadaslar beli nereden ölçüyoz tam olarak göbek deliği hizası mı yoksa ,onun yukarısında biraz daha ince kısım var orası mı ? 1. dediğimse 84 cm ,2.se 78 cm . kilo:79

1.92 falandır boyum,bel 110,kilo 107 mart 1 dedinmi 2.5 aylık definasyon dönemi başlar.

şeyi sorucam,bel kilo oranı nedir yani söyle diyim,1 cm bel incelirse kaç kg gider orantısı nedir bunun?

Geçen ayki ölçülerim
Yaş 15
Kilo 71
Bel 83 cm
Kol 35 cm
Göğüs 98 cm
Bacak 53 cm
Ön kol 31 cm
Bilek 17.5 cm bi ara 19 ölçmüştüm de yanlış ölçmüşüm :D
Bu ayın 25'inde de 16 oluyorum body de 5.ayımdayım

Nasıl oluyor şaşıyorum, benden uzun adamların beli benden ince.

Boy 182cm
Kilo 75
Bel 89
Omuz 119

Diet ardından vücut çalışmaya başladım. Belim incelir mi zamanla?

kilo 77 bel 84.5

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:26 ----------

Nasıl oluyor şaşıyorum, benden uzun adamların beli benden ince.

Boy 182cm
Kilo 75
Bel 89
Omuz 119

Diet ardından vücut çalışmaya başladım. Belim incelir mi zamanla?
Doğal olarak incelmesi lazım. ;) Anatomi genetiğie bağlı birazda.

kilo 77 bel 84.5

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:26 ----------

Doğal olarak incelmesi lazım. ;) Anatomi genetiğie bağlı birazda.

Bu genetik denen şey en büyük düşmanım. Kalın bel kemiği ve dar omuz vermiş bana.

Sinir bozucu. Herkes kilo alırken vücudunun çeşitli bölgeleri yağlanır. Benim tek bir yer, hepsi göbeğe gidiyor. 91 kiloyken bacaklarım inceydi, kollarım ve göğsüm de ama bütün fazlalık göbek ve bel çevresinde. Halen daha onlarla uğraşıyorum. Çok moral ve sinir bozucu.

Benimde genetik olarak kalça kemiklerim kalın 93cm bel var.Göbekte yağlanma var onu kabul ediyorum ama o yağları eritsem bile kalça kemiğinin genişliği kötü bir görüntü oluşturuyor hani böyle kızları taraf ederken elinle bir anlatım şekli vardır ya :) öyle bi vücut tipi var üst taraftar dar tam bel bölgesinde yanlara doğru genişlik var ben şimdi üst tarafı iyice şişirmeden o görüntü bozukluğunu gideremem galiba ? üçgen değil de piramit yaparız herhalde =)

Back
Yukarı