Before/After- 2 aylık değişim''resimli"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zizxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim sendeki gibi vücut olsun. Dışarıda çıplak gezerim :))
Baya iddali oldu bu :) Benim hedefimin 3/1rine ulastim diyebilirim. 3/2 lik bolumu bulk bittikten sonra 87- veya 88 kilo.
3/3 luk bolumu Agustos ayinda definasyon sonu :)

Bölgeselden vazgeçip alt vücut üst vücut stil çalışmaya geçtim dedin . Sence bölgesel mi daha verimli oldu yoksa alt üst mü ?

Bölgeselden vazgeçip alt vücut üst vücut stil çalışmaya geçtim dedin . Sence bölgesel mi daha verimli oldu yoksa alt üst mü ?
Bolgesel calistigim zamanlar antremandan sonra hep bir motivasyon dusuklugu oluyordu bende. Saglam antreman cikaramadim karamsarligi olusuyordu kafamda. Alt ve Ust vucutta hem daha fazla agirlik kaldiriyorum daha fazla kaslarimin zorlandigini ve buyudugunu hissediyorum. Hareketler sonrasi akan terlerden bunu anlayabiliyorum. Alt ve Ust vucut bir sure daha devam edecem saglam bir alt yapi olusturmak icin. Daha sonra Fullbody olarak devam edicem. Hangisinden daha cok verim aliyorsam o sekilde devam edicem yoluma.

Bolgesel calistigim zamanlar antremandan sonra hep bir motivasyon dusuklugu oluyordu bende. Saglam antreman cikaramadim karamsarligi olusuyordu kafamda. Alt ve Ust vucutta hem daha fazla agirlik kaldiriyorum daha fazla kaslarimin zorlandigini ve buyudugunu hissediyorum. Hareketler sonrasi akan terlerden bunu anlayabiliyorum. Alt ve Ust vucut bir sure daha devam edecem saglam bir alt yapi olusturmak icin. Daha sonra Fullbody olarak devam edicem. Hangisinden daha cok verim aliyorsam o sekilde devam edicem yoluma.[/he
Bolgesel calistigim zamanlar antremandan sonra hep bir motivasyon dusuklugu oluyordu bende. Saglam antreman cikaramadim karamsarligi olusuyordu kafamda. Alt ve Ust vucutta hem daha fazla agirlik kaldiriyorum daha fazla kaslarimin zorlandigini ve buyudugunu hissediyorum. Hareketler sonrasi akan terlerden bunu anlayabiliyorum. Alt ve Ust vucut bir sure daha devam edecem saglam bir alt yapi olusturmak icin. Daha sonra Fullbody olarak devam edicem. Hangisinden daha cok verim aliyorsam o sekilde devam edicem yoluma.
doğru herkes kendi in en etkili neyse onu keşfetmeli . Değişim bu kadar sürede muazzam bir sene sonrasını düşünemiyorum tebrikler .

doğru herkes kendi in en etkili neyse onu keşfetmeli . Değişim bu kadar sürede muazzam bir sene sonrasını düşünemiyorum tebrikler .
Eyvallah kardeşim. 2-3 ay sonra tekrar fotoğraf paylaşıcam.

Çok iyi.kalorini iyi ayarlamışsın minimum yağlanmayla kaslandıgın belli.gittikçe kg alman zorlaşabilir.kalroini kademeli arttırırsın.ben olsam squat deadlift bench e odaklanırdım.tabi yapmıyorsan ama çok iyi tebrikler

Çok iyi.kalorini iyi ayarlamışsın minimum yağlanmayla kaslandıgın belli.gittikçe kg alman zorlaşabilir.kalroini kademeli arttırırsın.ben olsam squat deadlift bench e odaklanırdım.tabi yapmıyorsan ama çok iyi tebrikler
Alt ve üst vücut olarak çalışıyorum.
Deadlift yapmıyorum. 2-3 ay böyle devam edicem. Daha sonra fullbodye geçiş yapıcam. Ozaman deadlift olucak.

Eyvallah inşallah. Kılları kesmeye cesaret edemiyorum nasıl bi sonuç alırım bilmiyorum :D öneri varsa alırım.
normal tıraş olduğunn ufak makinalar varya sakal için onlarla yapabilirsin gayet güzel kesiyor ve tekrardan aynı şekilde çıkıyor sertleşme ws yok yani bence ucuz bir tane alıp deneyebilirsin benima arkadaş kullanıyor o şekilde kesiyor[DOUBLEPOST=1484546431][/DOUBLEPOST]tebrikler helal. aynen arttırarak devam et tam gelişme yerine gelmişsin zaten :D bench press de ne kadar giriyosun ve kaç tekrar ? bir de kolun fazla gelişmemiş gibi geldi bana

normal tıraş olduğunn ufak makinalar varya sakal için onlarla yapabilirsin gayet güzel kesiyor ve tekrardan aynı şekilde çıkıyor sertleşme ws yok yani bence ucuz bir tane alıp deneyebilirsin benima arkadaş kullanıyor o şekilde kesiyor[DOUBLEPOST=1484546431][/DOUBLEPOST]tebrikler helal. aynen arttırarak devam et tam gelişme yerine gelmişsin zaten :D bench press de ne kadar giriyosun ve kaç tekrar ? bir de kolun fazla gelişmemiş gibi geldi bana
Kolum iyi gelişi sadece açıdan iyi durmuyor. bench preste 60 kg 3 set 8 tekrar çıkarıyorum.
https://www.hizliresim.com/X9pQY0

çok güzel değişim 1-2 kg yağlanmışsın en fazla o kadar olur clean bulkta bile insan 10-12 kg ye kadar yağlanabiliyor bulka devam et clean bulk şeklinde sonra güzel bir definasyona girersin:)

çok güzel değişim 1-2 kg yağlanmışsın en fazla o kadar olur clean bulkta bile insan 10-12 kg ye kadar yağlanabiliyor bulka devam et clean bulk şeklinde sonra güzel bir definasyona girersin:)
Tesekkur ederim kardesim :) Konuyu actigimda 82.5 kg dim suan 83 kg yim. 1.5 - 2 bu sekilde temiz beslenerek 87-88 kg ilk hedefim. Daha sonra definasyon.

full body ve bölge sel antreman arasında nasıl bir fark var yardımcı olabilecek varmı ? bölgeselmi çalıştın yoksa bölge bölge mi ? ben ilk ayı bitirdim bütün vücut çalıştım artık günde 3 hareket yapıyorum bölgesele geçtim bu şekilde devam edicem sizce hangisi hacim almakta daha faydalı olur

Back
Yukarı