Zizxy
Üye
Baya iddali oldu buBenim sendeki gibi vücut olsun. Dışarıda çıplak gezerim)

3/3 luk bolumu Agustos ayinda definasyon sonu

Baya iddali oldu buBenim sendeki gibi vücut olsun. Dışarıda çıplak gezerim)
Umarim birakmam devam ederim. Tesekkur ederimGüzel gelişim.. formun güzel yaza iyi iş çıkarırsın bu vücutla ☺
Bolgesel calistigim zamanlar antremandan sonra hep bir motivasyon dusuklugu oluyordu bende. Saglam antreman cikaramadim karamsarligi olusuyordu kafamda. Alt ve Ust vucutta hem daha fazla agirlik kaldiriyorum daha fazla kaslarimin zorlandigini ve buyudugunu hissediyorum. Hareketler sonrasi akan terlerden bunu anlayabiliyorum. Alt ve Ust vucut bir sure daha devam edecem saglam bir alt yapi olusturmak icin. Daha sonra Fullbody olarak devam edicem. Hangisinden daha cok verim aliyorsam o sekilde devam edicem yoluma.Bölgeselden vazgeçip alt vücut üst vücut stil çalışmaya geçtim dedin . Sence bölgesel mi daha verimli oldu yoksa alt üst mü ?
Bolgesel calistigim zamanlar antremandan sonra hep bir motivasyon dusuklugu oluyordu bende. Saglam antreman cikaramadim karamsarligi olusuyordu kafamda. Alt ve Ust vucutta hem daha fazla agirlik kaldiriyorum daha fazla kaslarimin zorlandigini ve buyudugunu hissediyorum. Hareketler sonrasi akan terlerden bunu anlayabiliyorum. Alt ve Ust vucut bir sure daha devam edecem saglam bir alt yapi olusturmak icin. Daha sonra Fullbody olarak devam edicem. Hangisinden daha cok verim aliyorsam o sekilde devam edicem yoluma.[/he
doğru herkes kendi in en etkili neyse onu keşfetmeli . Değişim bu kadar sürede muazzam bir sene sonrasını düşünemiyorum tebrikler .Bolgesel calistigim zamanlar antremandan sonra hep bir motivasyon dusuklugu oluyordu bende. Saglam antreman cikaramadim karamsarligi olusuyordu kafamda. Alt ve Ust vucutta hem daha fazla agirlik kaldiriyorum daha fazla kaslarimin zorlandigini ve buyudugunu hissediyorum. Hareketler sonrasi akan terlerden bunu anlayabiliyorum. Alt ve Ust vucut bir sure daha devam edecem saglam bir alt yapi olusturmak icin. Daha sonra Fullbody olarak devam edicem. Hangisinden daha cok verim aliyorsam o sekilde devam edicem yoluma.
Eyvallah kardeşim. 2-3 ay sonra tekrar fotoğraf paylaşıcam.doğru herkes kendi in en etkili neyse onu keşfetmeli . Değişim bu kadar sürede muazzam bir sene sonrasını düşünemiyorum tebrikler .
Bench press, Row, Shoulder press, Pull down, triceps ve biceps icin 1 er hareket.Üst gününde hangi hareketleri kaç set yapıyorsunuz?
Loading %61..
Alt ve üst vücut olarak çalışıyorum.Çok iyi.kalorini iyi ayarlamışsın minimum yağlanmayla kaslandıgın belli.gittikçe kg alman zorlaşabilir.kalroini kademeli arttırırsın.ben olsam squat deadlift bench e odaklanırdım.tabi yapmıyorsan ama çok iyi tebrikler
normal tıraş olduğunn ufak makinalar varya sakal için onlarla yapabilirsin gayet güzel kesiyor ve tekrardan aynı şekilde çıkıyor sertleşme ws yok yani bence ucuz bir tane alıp deneyebilirsin benima arkadaş kullanıyor o şekilde kesiyor[DOUBLEPOST=1484546431][/DOUBLEPOST]tebrikler helal. aynen arttırarak devam et tam gelişme yerine gelmişsin zatenEyvallah inşallah. Kılları kesmeye cesaret edemiyorum nasıl bi sonuç alırım bilmiyorumöneri varsa alırım.
Kolum iyi gelişi sadece açıdan iyi durmuyor. bench preste 60 kg 3 set 8 tekrar çıkarıyorum.normal tıraş olduğunn ufak makinalar varya sakal için onlarla yapabilirsin gayet güzel kesiyor ve tekrardan aynı şekilde çıkıyor sertleşme ws yok yani bence ucuz bir tane alıp deneyebilirsin benima arkadaş kullanıyor o şekilde kesiyor[DOUBLEPOST=1484546431][/DOUBLEPOST]tebrikler helal. aynen arttırarak devam et tam gelişme yerine gelmişsin zatenbench press de ne kadar giriyosun ve kaç tekrar ? bir de kolun fazla gelişmemiş gibi geldi bana
Tesekkur ederim kardesimçok güzel değişim 1-2 kg yağlanmışsın en fazla o kadar olur clean bulkta bile insan 10-12 kg ye kadar yağlanabiliyor bulka devam et clean bulk şeklinde sonra güzel bir definasyona girersin![]()