Bebek Aspirini ve Soğuk Nescafe Gold karışımı..

Öncelikle herkeze merhaba,

Benim bir sorum olacaktı. 1 haftadır spor yapıyorum amacım ''Plaj Vucudu'' na ulaşmak 6 ay boyunca göbek kısmında belli bir yağ topladım ve bu yağları yakmak istiyorum.
Bir arkadaşımın öneriside bebek aspirini ile nescafe gold (acı olan) karıştırırsak göbek bölgesindeki yağlar eriyormuş her spordan sonra bunu yapmak gerekliymiş arkadaşada fitness hocası tavsiye etmiş... Sizce bu nekadar doğru bilen yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet banada biraz saçma geldi açıkçası ama gözle görünür şekilde bir zayıflama vardı arkadaşta yani tanıdığım kilolu adam gitmiş fit bir vücuda sahip biri olarak gelmişti karşıma.

spor öncesindeki kafein-aspirin konusudur onun bahsettiği. yağ yakımını sporla birlikte arttırır şeklinde yazanlar var. ustalar daha iyi bilir. salt olarak etkisi olurmu o muamma

Kahveyi antrenmandan once icip enerji versin diye kullanabilirsin,kardiyoda yardimci olabilir.bebe aspirininide yine ant. Oncesi alanlar var kani sulandirip pump etkisi icin fln sanirim.

Hımm teşekkürler yorumlarınız için en iyisi 1 veya 2 defa bi denemek zararı yoksa tabi eğer sonuç verirse biraz yağ yaktıktan sonra içmem tekrar.

Bolgesel bir yag yakimi soz konusu degil.

Ayrica idman oncesi kullanimda bebek aspirini degil normal aspirin onerilir. Buradaki ama kahve ile birlikte nabzi arttirmak ve kanin akiskanligini artirarak daha fazla efor ve boyle kalori yakilmasini saglamaktir.

Ilgili konu mevcut forumda.

valla denemek isteyen denesin zararı olmaz ama bana saçma geldi
ki ben bebe aspirininin tadına bayılırım
geçen pakedin hepsini tek seferde yedim :)

Back
Yukarı