Bcaa ve kreatine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mrthr35

Üye
Merak ettiğim şey şuan 2 ürün var elimde ufak dozlarda ama idare edicek ufak dozlarda kullanacağım. öyle mucizevi bir beklentim yok zaten ufak tefek katkısı olsa yeterli. ben 2 ürünü antremandan önce aynı meyve suyunun içine karıştırıp içsem bir sakıncası olur mu?

Ayrı ayrı zamanlarda içmenle birlikte içmen arasında ciddi fark olmaz. Yani karıştırmanın zararı da olmaz, artısı da olmaz.(Yalnız ufak dozlarda kullanmanın hiç yararı olmaz , onu da söyleyeyim)
Derek Beast Charlebois in önerisi şöyle idi. Kendisine zamanında e posta atmıştım. BCAA ile Kreatini kombine edebilir miyim diye. Verdiği cevap şöyle idi.

Pre-Workout: 1 serving BCAA & 3-5 grams Creatine
During Workout: 2 serving BCAA
Post Workout: 1 serving BCAA& 3-5 grams Creatine

BCAA yı israf olarak gördüğüm için artık kullanmıyorum tabi.

Ayrı ayrı zamanlarda içmenle birlikte içmen arasında ciddi fark olmaz. Yani karıştırmanın zararı da olmaz, artısı da olmaz.(Yalnız ufak dozlarda kullanmanın hiç yararı olmaz , onu da söyleyeyim)
Derek Beast Charlebois in önerisi şöyle idi. Kendisine zamanında e posta atmıştım. BCAA ile Kreatini kombine edebilir miyim diye. Verdiği cevap şöyle idi.

Pre-Workout: 1 serving BCAA & 3-5 grams Creatine
During Workout: 2 serving BCAA
Post Workout: 1 serving BCAA& 3-5 grams Creatine

BCAA yı israf olarak gördüğüm için artık kullanmıyorum tabi.
bcaa yı niye israf olarak görüyorsun ki

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : bcaa, kreatin

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı