Bcaa mı Kreatin mi

benim şahsi görüşüm kesinlikle BCAA'dır. bende çok etkisini gördüm üstelik yağ yakmaya çalışırken.

bencede kesinlikle bcaa.kreatin 1 ay kullandım birşey anlayamadım bir daha almadım.xtend bcaa kullandım 5 kutu bitiridm çokda memnundum ama sıkıldığım için bir arkadaşın tavsiyesi ile değiştirdim MuscleMeds Amino Decanate 360gr aldım bu akşam ilk defa kullandım gayet guzel idman çıkardım pump etkisi falan guzeldi.

bencede kesinlikle bcaa.kreatin 1 ay kullandım birşey anlayamadım bir daha almadım.xtend bcaa kullandım 5 kutu bitiridm çokda memnundum ama sıkıldığım için bir arkadaşın tavsiyesi ile değiştirdim MuscleMeds Amino Decanate 360gr aldım bu akşam ilk defa kullandım gayet guzel idman çıkardım pump etkisi falan guzeldi.
Kardeşim kreatini kullanırken su miktarını yükselttiinmi ve proteinli beslendinmi :)

kreatin uzun vadede etkisini gösteriyor. Bence bir daha deneyin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 aylık bir kreatin yapılabilir değerlendirmek lazım.sizin tavsiyeniz varmı?
valla paran yoksa en ucuzunu al. Marka olarak bi tavsiyem yok. Ama creapure olanlar, kreatinin en temiz formu olduğu için daha iyi. Ama diğerleriyle araların da çok da bir fark yok. Bir de bazıları yüklemeden falan bahsediyor. Kutusunda yazdığı gibi kullanman daha iyi olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba etkisi ne oldu ben pek bilmiyorum da kullanınca ne oluyor faydası

merhaba etkisi ne oldu ben pek bilmiyorum da kullanınca ne oluyor faydası
kas gelişimini artırır yıkımını engeller vucudun toparlanmasına yardımcı olur.yorgunluk hissi pek olmuyor kullanıp kullanmamak fark ediyor.bcaa içindeki lösin protein sentezini hızlandırıyor.uzun vadede daha çok etkisini görürüsn bunların 1 hafta kullandım birşey olmadı demekle olmaz.duzenli kullanman lazım.

Back
Yukarı