tolgahan60
Üye
Herkese merhaba bcaa kreatin ve whey protein tozu aldım bu üçlüyü en verimli şekilde nasıl kombine edebilirim kullanımı hakkında bilgili hocalarım yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum
Hocam bende aynı bu şekilde kullanıcam kreatin için yükleme yaptınız mıProtein tozu idman sonrası ve sabah kalkınca
Bcaa antrenman öncesi
Kreatin ilk bir hafta hergun daha sonra
sadece idmanlardan önce kullandım.
Kreatin için su tüketimini artır.gunluk 3-4 litre.
Aynı kombini ben 4 aydır yapiyorum aralıksız çok memnun kaldım.herkesde aynı etkiyi yapar mı bilmem ama denemeye değer.
yukleme yapmadım ben.dediğim gibi 1 hafta boyunca hergun 5gr kullandım sonrasında sadece idman öncesinde kullandım.zaten yukleme yapmakdan amaç süreci hızlandırmak yani vucut bunu depoluyor siz bu depoları hemen doldurmak amaçlı yapılmış oluyor.diğer türlü yavaş yavaş doldurmuş oluıyorsunuz ben 2 hafta sonra etkisini bariz hissetmeye başlamıştım idmanlarda.Hocam bende aynı bu şekilde kullanıcam kreatin için yükleme yaptınız mı
Anladım hocam bende ilk hafta 4x5 gr yükleme yapıp bir haftadan sonra idmanlardan 30 dk önce almayı düşünüyorum bcaa ile aynı kapta üzüm suyuyla karıştırmamin sakıncası olur mu sizceyukleme yapmadım ben.dediğim gibi 1 hafta boyunca hergun 5gr kullandım sonrasında sadece idman öncesinde kullandım.zaten yukleme yapmakdan amaç süreci hızlandırmak yani vucut bunu depoluyor siz bu depoları hemen doldurmak amaçlı yapılmış oluyor.diğer türlü yavaş yavaş doldurmuş oluıyorsunuz ben 2 hafta sonra etkisini bariz hissetmeye başlamıştım idmanlarda.
midenin çekeri varsa herturlu karıştırabilirsin.ben bir ara idmana gitmeden önce yeşilçay+kahve+zencefil+kreatin+bcaa karıştırıp içiyordum gayet guzel oluyorduAnladım hocam bende ilk hafta 4x5 gr yükleme yapıp bir haftadan sonra idmanlardan 30 dk önce almayı düşünüyorum bcaa ile aynı kapta üzüm suyuyla karıştırmamin sakıncası olur mu sizce
Soğuk su ile mi karıştırıyorsunuz hocam hazırlanışı ile ilgili bilgi verirseniz denemek isterim yağ yakımi için de faydası olurmidenin çekeri varsa herturlu karıştırabilirsin.ben bir ara idmana gitmeden önce yeşilçay+kahve+zencefil+kreatin+bcaa karıştırıp içiyordum gayet guzel oluyordu![]()
yeşil çay ve zencefil mecbur sıcak suda hazırlanıyor.onu hazırladıkdan sonra içine kahveyi atardım çözündükten sonra bcaa ve kreatin karıştırıp biraz soğuk su ilavesi ile ılıtırdım içer giderdim.ev ile salon arası 8km araba ile gidiyorum gidene kadar su gibi terlerdim hatta salona girdiğimde arkadaşlar abi sen idmanı yapıp tekrarmı geldin derlerdi.birde bunye olarak ben aşırı terleyen birisiyim bu tip vucut ısını yukseltip hızlandıran şeyler kullanınca ( yeşil çay,zencefil ve kahve ) iyice tütüyomSoğuk su ile mi karıştırıyorsunuz hocam hazırlanışı ile ilgili bilgi verirseniz denemek isterim yağ yakımi için de faydası olur
Bende oturduğum. Yerde terlerim hocam gerçi bcaa portakal aromalı bunları karıştırınca nasıl bir tadı olucak merak ediyorum denediğim zaman yine yazarım burdan ilginiz için tesekkurleryeşil çay ve zencefil mecbur sıcak suda hazırlanıyor.onu hazırladıkdan sonra içine kahveyi atardım çözündükten sonra bcaa ve kreatin karıştırıp biraz soğuk su ilavesi ile ılıtırdım içer giderdim.ev ile salon arası 8km araba ile gidiyorum gidene kadar su gibi terlerdim hatta salona girdiğimde arkadaşlar abi sen idmanı yapıp tekrarmı geldin derlerdi.birde bunye olarak ben aşırı terleyen birisiyim bu tip vucut ısını yukseltip hızlandıran şeyler kullanınca ( yeşil çay,zencefil ve kahve ) iyice tütüyom![]()
hasta olsan doktora gitsen iğrenç tadı olan bir şurup verse mecbur içeceksin. tadını boşver faydasına bakmak lazım.Bende oturduğum. Yerde terlerim hocam gerçi bcaa portakal aromalı bunları karıştırınca nasıl bir tadı olucak merak ediyorum denediğim zaman yine yazarım burdan ilginiz için tesekkurler
bende yüklemeli kullanıyorum çarşamba günü başladım hardline creapure şuan için bi etki aldığımı söylemek pek doğru olmaz gribi yeni atlattım kırgınlığı hala üzerimde.Anladım hocam bende ilk hafta 4x5 gr yükleme yapıp bir haftadan sonra idmanlardan 30 dk önce almayı düşünüyorum bcaa ile aynı kapta üzüm suyuyla karıştırmamin sakıncası olur mu sizce
bence olmazsa olmaz kreatindir.diğerleri beslenme ile tamamlanabilecek şeyler.protein tozu beslenmedeki protein açıklarını doldurmak için kullanılır.hacimlenmedeki katkısını çok büyütmemek lazım.gunluk makrolar tamamsa toz kullanmana bile gerek yok bence.illa alacam gunluk protein açığım oluyor dersen aldım ve kullandım bsn şahsen memnun kaldım.spordan önce/sonra whey, spor sırasında bcaa, kreatini önce yada sonra kullanabilirsin
bende yüklemeli kullanıyorum çarşamba günü başladım hardline creapure şuan için bi etki aldığımı söylemek pek doğru olmaz gribi yeni atlattım kırgınlığı hala üzerimde.
birde sorum olacak. hacim kazanmak istiyorum bu konuda yorumlar bsn syntha çok etkili olduğu yönünde. kullanan yada farklı bir önerisi olan varmı
@mali67 bir yorumunuz olur mu bu konuda
evet bu açığı en etkili bir biçimde kapatmak istiyorum. optimum whey önerileri oldu fakat hacmin içinde geçtiği ürün bsn syntha oldu bbcom'da puanı 9.2 TR'de şuan Edge versiyonu mevcut önümüzdeki günlerde almayı düşünüyorum araştırmalara devambence olmazsa olmaz kreatindir.diğerleri beslenme ile tamamlanabilecek şeyler.protein tozu beslenmedeki protein açıklarını doldurmak için kullanılır.hacimlenmedeki katkısını çok büyütmemek lazım.gunluk makrolar tamamsa toz kullanmana bile gerek yok bence.illa alacam gunluk protein açığım oluyor dersen aldım ve kullandım bsn şahsen memnun kaldım.
iki ürünüde kullandım ikisi arasında bir fark göremedim şahsen.araştır aklına yatanı al gitsin tabi piyasada yoğun satılanlardan uzaklaşmamak lazım.evet bu açığı en etkili bir biçimde kapatmak istiyorum. optimum whey önerileri oldu fakat hacmin içinde geçtiği ürün bsn syntha oldu bbcom'da puanı 9.2 TR'de şuan Edge versiyonu mevcut önümüzdeki günlerde almayı düşünüyorum araştırmalara devam![]()
aynen bunuda deneyip görecez. bilgiler için sağolasıniki ürünüde kullandım ikisi arasında bir fark göremedim şahsen.araştır aklına yatanı al gitsin tabi piyasada yoğun satılanlardan uzaklaşmamak lazım.
Sabah uyanınca ve idman sonrası Protein + Bcaa
Kreatini hergün 2 hafta kullanıp 1 hafta ara ver
SU TÜKETİMİNİN KREATİN KULLANIRKEN DAHA COK ARTTIR