bb ye zaman ayırmak (İş çıkışı + Okulların başlaması = Zaman Sorunsalı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

umut-

Üye
BB çok emek ister tmm katılıyorum ama bir de zaman meselesi var .. bakkalda zaman satılmıyor ki alalım ...

Sizin de böyle dertlerini var mı

okullar başladı malum çocukların ödevleri var benim sıpalardan biri ilk okulda bazen benim ders çalıştırmam gerekiyor

işten çık 6:00
oğlanı okuldan al eve gir 6:45
karbonhidrat yükle 7:15
1 saat bekle dinlen : 8:15
çalışmaya başla ısın : 8:30
araya bir de çocuğun ödevi girdimi
9:30 - 10:00
antrenman bitesiye duş çocuğu yatır protein al bir bakmışsın
12:00 sabah kalkış 7:30 eee dinlenme eksik kaldı ....

tabi oğluma anternman arasında dersini yaptımı yapmadığım diye bakmaktan arada soğu ısın bilmem ne zor valla çocuğu okula mı göndermesem :D

aynı sıkıntı herkes için geçerli
gerçekten zaman ayırmak her şeyden daha zor
sup alırsın yemek yersin hormon bile alırsın ama zaman hiçbiryerde satılmıyor

ben . hazırlanak için 7de uyanıyorm.
7.45 te evden cıkıyoum işe gitmek için
aksam 7.30da işten cıkıyorum.
salona geçişim 8.30.
10.45te otobuse bin
11 i gece eve varıyorum
ertesı gunune hazırlık. derken 1den once yataga gıremıyorum.
bu tempo haftanın 6 günü sürüyor. :D

benim hafta içi 7 de kalkmam gerekiyor ben ben 3 saat önce kalkıyorum 2 öğün yapmak için ya böyle bişey yapicaksınız fedakarlık yada oğlunuza kendi başına derslerini yapmasını öğretceksiniz

Ben sabah 11 12 gibi kalkıyorum yataktan kalkmam 1 i buluyor kahvaltı falan derken 3 oluyor sonra dinlenme falan 5 gibi spora gidiyorum hergün düzenli akşam 10 a kadar dinleniyorum sonra gece hayatım

bugünkü sümsük lanet olası asalak atölye hocası deninen bir ********le karşılaşınca insan hayattan beziyor.ama onu sallarım.Geçmişi öpeyim gelecek bizimdir...İnat et çalış..

benim hafta içi 7 de kalkmam gerekiyor ben ben 3 saat önce kalkıyorum 2 öğün yapmak için ya böyle bişey yapicaksınız fedakarlık yada oğlunuza kendi başına derslerini yapmasını öğretceksiniz

alıştırmaya çalışıyorum inan ... ama benim çalıştırmam farklı tabi ... ilk okullu olmasa daha kolay ama tam da yolun başında çocuk .... nasip tabi herşey bakalım

ben 6 da kalkıyorum 6.30 ta otobüs okul 7.55 te başlıyor okuldan çıkıyorum doggruuu dershane ordan eve 6.30 gibi geliyorum 7 gibi salona gidip en geç 8.30 gibi evde oluyorum bi duş bi yemek sonrada ygs ye bakıyorum 50 -60 soru civarı çözüyorum ve bilgisyarda takııyorum 11-12 gibi de yatıyorum :)

7.15 te uyanıyorum
8 de okula gidiyorum.
okuldan eve gelene kadar saat 5 oluyo
ödevler tekrar falan filan derken zaten hafta içi salona gitme imkanım yok.
Haftasonuda pazar günleri salon kapalı !
Haftasonuda ingilizce kursum var 10.00-12.50 arası ondan çık yemek ye salona gitmek için 1 saat boş boş bekle..

Beslenme zaten ayrı bi dert kafa_

pazartesi- çarşamba evde cuma-cumartesi salonda çalışıyorum tek yolum bu.

Son düzenleme:
iyi yalnız değilmişim

bu koşuşturmada motivasyonu yükseltecen bir de nasıl olacak o iş onu bilmiyorum

Ben bu sene spora ara verdim , zaten bu zamana kadar tam olarak yapamadım 1 gün bile boş zamanım olmuyor, yaz tatilinde bile.
Benim günlerim şöyle geçiyor;
7.30 Kalk.
8.10 staj veya okul 2 sininde giriş çıkış saatleri aynı.
18.00 çıkış.
Eve geleseye kadar saat 19.00 oluyor zaten.
20.00 Yemek artık ne varsa , beslenmemde düzgün değil zaten yağlanmaya başladım bu beslenmeyle.
Bu saatten sonra 11-12 e kadar ygs sınavına çalışıyorum.
Cuma,cumartesi,pazar da dersanem var.
Bu sene spor benim için tamamen off ....

sabah 7 de kalkıyorum
saat 8 de okula gidiyorum
okul çıkışı saat 3 de eve geliş saat oldu 4
biraz konu tekrarı falan yemek oldu saat 5
5:30 da salona gidiyorum çıkış saat 7
eve gelip duş alıp biraz soru çözüp yatıyorum saat 10 da

sabah 7 kalk okul
4te bitiyor spora başlamam 4 buçuk
6 buçukta tam eve girmiş oluyorum
hayat bekar ve öğrenciye güzel

BB çok emek ister tmm katılıyorum ama bir de zaman meselesi var .. bakkalda zaman satılmıyor ki alalım ...

Sizin de böyle dertlerini var mı

okullar başladı malum çocukların ödevleri var benim sıpalardan biri ilk okulda bazen benim ders çalıştırmam gerekiyor

işten çık 6:00
oğlanı okuldan al eve gir 6:45
karbonhidrat yükle 7:15
1 saat bekle dinlen : 8:15
çalışmaya başla ısın : 8:30
araya bir de çocuğun ödevi girdimi
9:30 - 10:00
antrenman bitesiye duş çocuğu yatır protein al bir bakmışsın
12:00 sabah kalkış 7:30 eee dinlenme eksik kaldı ....

tabi oğluma anternman arasında dersini yaptımı yapmadığım diye bakmaktan arada soğu ısın bilmem ne zor valla çocuğu okula mı göndermesem :D

Ne kadar güzel zamanınız var sizin gibileri görünce imreniyorum zaman konusunda. Ben 12 de yatarım 3 de işe kalkıyorum. 2 gün bu şekilde 2 3 saat uyku 2 gün akşam vardiyam var bu vardiyada 12 saat çalışıyorum ama 12 de gidiyorum işe. 2 günde full off um var bu biraz rahatlatıyor ama seviyorum işimide sporuda. Zamanınız gayet yeterli bence değerini bilin. Lise zamanlarım aklıma geliyor şimdi akşam 10 gibi yatar sabah 7 de okula kalkardım, ama ölü gibi kalkardım. Hep derdim ben nasıl iş hayatına atılıcam ama 4 senedir uyku düzen vs. hiçbişey kalmadı 2 gün uyumadan işe gittiğimi biliyorum sıkıntı stres vs. ama bu spora gelince herşekil zaman ayrılabiliyorsun. Bahaneler üretmediğin zaman.. :)

Back
Yukarı