BB de acı son :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
omuz herzaman riskli bölgelerin başinda geliyor.Eminim düzeleceksin ve bence tekrar başladigin zaman bu spora,kendi topigin altindaki nasihat asla aklindan ucup gitmesin.Cünkü insanar herzaman sagligin kiymetini kaybedince anliyor ve tekrar sagligimiza kavusunca sanki hiçbirsey olmamis gibi ayni hatalara devam ediyoruz...

omuz herzaman riskli bölgelerin başinda geliyor.Eminim düzeleceksin ve bence tekrar başladigin zaman bu spora,kendi topigin altindaki nasihat asla aklindan ucup gitmesin.Cünkü insanar herzaman sagligin kiymetini kaybedince anliyor ve tekrar sagligimiza kavusunca sanki hiçbirsey olmamis gibi ayni hatalara devam ediyoruz...

Sunu itiraf etmeliyimki gercekten sakatladıgımı anladıgım an iste o an sanki balyoz yedim kafama. Agır calısmaktan ve suplement kullanmaktan vazgecmıstım. Anlatılamaz bı duyguydu spor yapmaktan bıle vazgecmıstım sankı bı an. Ama suan gene aynı kafadayım ama omzum sakat. Iste ınsanın ıcındekı seytan sureklı durtuyor. Bılıyorum iyilesirsem eger suplementte kullancam agırda bascam tekrar. Dayanamıcam

Hakikaten uzuldum. Su forumda yazılarını zevkle okudugum bir kac adamdan birisin. Bir an evvel iyileslen dilegiyle....

• Like
Reactions: x
geçmiş olsun kardeşim aynı olay benimde başımda vardı mesela ensede press yaparken omzuma bıçak saplanmış gibi bi ağrı oluyordu fakat yaklaşık 2 hafta omuz çalışırken boş barın kenarlarına 4 kilo takarak sadece kası ısındırmak ve korumak için çalıştım ve başka omuz hareketi yapmadım 2 hafta sonunda ağrım kesildi ve hiçbi sorunum yok bu tip sakatlanmalar genelde tam olarak ısınmadan ağırlığın altına giriyoruz bu sebebten oluyor 2hafta çok düşük ağırlıklarla ense press çalış düzelecektir eminim

Aynı ağrı bende var. Bir haftadır benimde omzumun arka tarafı infraspinatus denilen kasın olduğu kısım ve kanat bölgem çok ağrıyor bir haftadır spora gitmiyordum bu yorumu okuduktan sonra ısındırmaya gitmeye karar verdim. En azından kardiyomu yapayım diyorum. İşe yarar mı dersin? Şu an sızı durduğu yerde bile canımı yakıyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:01 ----------

ewet enseyle gogus ustune omuz ıcin press te oldu cok zorlamıstım. biceps le trapez e kadar uzanan bı kasmıs bu. yani biceps le trazpez de agrıyor. elımı havaya kaldıramıyorum. aynısımı oldu ? yani normalde agrımıyor yukarı dogru kalkınca agrıyor.

Merhaba X

Yukarıda yazdığın bu sorun iyileşti mi? Eylül 2009 dan bu yana ne gibi bir değişiklik oldu. Kalıcı hasar var mıydı? Omuz zedelenmesi sonucundaki tecrübeni ve tedavini paylaşırsan çok memnun olurum.

İyi sporlar.

Back
Yukarı