Bazı kaslarım artık ağrımıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NBN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NBN

Üye
Ağırlıkları son tekrarlarda zorlanacak şekilde ayarlıyorum. Ama ertesi gün ilk çalışmaya başladığımdaki gibi bir ağrı olmuyor. Özellikle göğüste hiçbir şey hissetmiyorum. Bu kaslarımın gelişmediğini gösterir sanırım. Neyi yanlış yapıyor olabilirim?

Son düzenleme:
Her zaman ağrıyacak diye bir şey yok, ancak eğer uzun süredir ağrımıyorsa muhtemelen aynı miktarda zorlandığı içindir, süper setler ve drop setler yapabilirsin, gerekirse antreman süreni yarım saat uzat.

Veya 8-10 tekrar aralığında çalışıyorsan 5-6 tekrar aralığında zorlandığın antreman programına geçebilirsin cidden fark yaratıyor.

vücudun alıştıktan sonra ağrılar azalmaya başlar bu normal ama yine de bir şeyler hissetmen gelişimin göstergelerinden birisi. sana tavsiyem sayılara takılma. yüksek tekrarları (15-20) ve düşük tekrarları (2-5) kombine et. ayrıca hareketleri ve set sayısını arttır.

.aynı sorun bende de vardı.max ağırlıkla ağrı hissetmiyordum.calisthenics'e göz atmanızda fayda var.salonun yanında bazı günler calisthenics yapıyorum.şu an özellikle biceps göğüs ayak ve karın kaslarımda ağrılar var.eğer ilgilenirseniz kendi uyguladığım antrenmanı da yazabilirim.vucut ağırlığıyla yapılan çalışmaları yabana atmayın.1 kez denerseniz kendiniz hissedeceksiniz

.aynı sorun bende de vardı.max ağırlıkla ağrı hissetmiyordum.calisthenics'e göz atmanızda fayda var.salonun yanında bazı günler calisthenics yapıyorum.şu an özellikle biceps göğüs ayak ve karın kaslarımda ağrılar var.eğer ilgilenirseniz kendi uyguladığım antrenmanı da yazabilirim.vucut ağırlığıyla yapılan çalışmaları yabana atmayın.1 kez denerseniz kendiniz hissedeceksiniz
Sadece bench dips yapıyorum.
Barfiks çekemiyorum yardım edecek arkadaşımda yok.
Bu durumda nasıl başlarım bilmiyorum.

Back
Yukarı