Bayanlar için lütfen yardım (ALT KARIN)

arkadaşlar ben 2 aydır evde spor yapıyorum bir kaç küçük alet aldım ama yinede özellikle karın kasları çok zor gelişiyor aşağıda gönderdiğim resimlerdeki gibi bir alt karına nasıl ulaşabilirim ayrıca kol ve omuzlara ama özellikle alt karına tamamen aynısına sahip olmak istiyorum şuan için verdiğiniz karın programlarını günde 1 saat yapıyorum ayrıca kol ve omuz hareketlerini ama özellikle bu alt karına sahip olabilmek için sihirli bir hareket varmı acaba yardım ederseniz çok sevinirim

alt karın en zor ortaya cıkan bölgelerden birisidir alt karını cıkarmak icin sadece hareketleri yapmak yetmez yapılan hareketler sadece kasları guclendirir kasların dahada belirginlesmesini istiyorsanız diet+cardio yapmalısınız iyi çalısmalar

Alt karını çıkarmak için düzenli kardiyo+çok fazla kısmadan yapıcaın bi diyet+dumbella yana eğilme,bacak kaldırma,bacak çekme...We kesin sonuç,çok zor bişi deil..

Kolay Gelsin..

cardionun katkısı çokfazla ben 1 .5 hafta oldu cardioyabaşlayalı haftda 4 gün filan 50 dk yapıyorum karın bölgem git gide incelmeye ve kaslarım belirginleşmeye başladı hissediyorum :=)

hepinize teker teker çok teşekkür ederim arkadaşlar.evde çalışma ortamı anlamında bu istediğim şekil için hangi hareketleri önerirsiniz

Back
Yukarı