Merhabalar
Ben evde yapabileceğim egzersizler istiyorum. Saglık sorunlarım oldugundan tek tek belirtmek istiyorum.
-Gecırdıgım bır kazadan dolayı omurgamda cokme var. Aynı zamanda bel fıtıgım. sırt kaslarımı guclendirmek istiyorum
-Diz kapaklarımda kıkırdak erimesi var. Dizlerim çok güçsüz
- ayaklarımı bırlestırdıgımde dız kapaklarım ıce bakıyor. Arası cok bosluk degıl. İç calf biraz daha gelişsın istiyorum.
- dıs bacak kaslarımı bıraz inceltmek istiyorum. Dız kapağımın dıs kısımları kaymadan mı bılmıyorum bos gozukuyor. Bır doktor yagın yok dedı ne kadar dogru ?...
- mide sarkmam var ve toparlanması ıcın egzersiz yapabilir miyim? Reflüm var sıkıntı yaratır mı?
- karnımın dümdüz olmasını istiyorum. Mıde sarkmamdan dolayı az yedıgımde gobek gıbı duruyor.
Spora yazılmıstım ama herkes aynı hareketı yaptıgından bıraktım. Bısıklette dız agrım oldu. Cekme hareketlerınde bel agrılarım fazlalastı. Doktorum yanlıs hareketler yaptırmıslar bırak dedı.
Tum kaslarımı uzatmam gereklı sanırım. Sacımı toplarken bıle kollarım yoruluyor.
155 boyundayım 45 kiloyum. Ekmek tuz seker kullanmıyorum. Gun boyu belki 1 dilim ekmek
Bana vıdeolu olarak yardımcı olurmusunuz?
Göğüs kaslarımıda guclendırmem gereklıymıs dık durabılmem adına . Tum gun masa basındayım boynum tutuluyor.
Yardımcı olursanız sevınırım
Tesekkurler
Bıraz uzun oldu kusura bakmayın