Bayan Fitness Önerileri (Yağ Yakımı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bitbit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bitbit

Üye
Merhaba arkadaşlar. Burada oldukça bilgili insanlar gördüm üye olmak istedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. 25 yaşındayım, 162 boyum 57.800 kg ağırlığındayım. Obezite geçmişim var kilo vermeyi başarmıştım 49 kg olmuştum 89 kilodan ancak ne yazık ki yine kilo aldım birkaç yıl içinde. Geçen yaz da aynı kiloya düştüm ama kış sürecinde yine kilo aldım. Spor yapmadığım için olabileceğini düşündüm henüz çok yeniyim 2 haftadır düzenli fitnessa gidiyorum. 1 saat cardio yapıp biraz ağırlık çalıştıktan sonra ki çok az pilates hareketlerine geçiyorum ve ip atlayarak bitiriyorum günü toplamda 2 saatimi alıyor. Obezite geçmişinden ve kilo almaya yatkın oluşumdan dolayı diyet yapmaktan bıktım, abur cuburu asla eve sokmuyorum ama listeye bağlı diyet yapamam psikolojim bozuldu. Bacak, kalça bölgesi kalın genetik olarak yağlar orada birikiyor. Göbeğim neredeyse hiç yok, belim de ince ancak kilo aldıkça simit bölgesi genişliyor gibi. Biraz şekillenmem gerek, neler yapayım? Şimdiden teşekkürler :)

Back
Yukarı