Bayanım,programım yeterli mi?

Öncelikle cevap için teşekkürler.z bar var onunla da biceps çalışıyorum.boş bar dediğiniz 5'er kiloların takılı oldugu düz bar var.onu mu kullanacagım:D boş barın ağırlığı ortalama ne oluyor acaba.eger z bar kadar agırsa işim zor gibi.ben çok güçsüz olduğum için bu spora başladım.ve hala daha güçlü sayılmam mlsf:(
Bos bar olimpikse 8kg civaridir, zaten verdigim hareketlerdeki amac coklu kas gruplarini calistirarak merkezi sinir sistemini guclendirmek ozetle bu egzersizler size genel olarak bir kuvvet artisi saglayacak lat pull down haric diger hareketlerini tamamini baslangic ve ogrenmek icin 2 kglik dumb.lar ile yapin problem degil

Halterciler hareket modelini çalışırlar, hareketi sinir sistemine öğretip o doğrultuda güçlendirip maksimum aktivasyonu vermek kolay değildir. Power Clean'in hareket yolunu öğrenmek için iyi bir deadlift tekniğine sahip olmak gerekir. Tamamen teknik konular. Yoksa Power Clean öğrendikten sonra çoğu egzersize gerek bile kalmaz, en kardio makinasından fazla kalori yaktırır. Gerçi TR'deki Gym'lerde Power Clean yapanın etrafında çekirdek yiyip izlemeye başlarlar. Deadlift yapana bile bir acayip bakıyorlar. Tavsiyem direkt olarak StrongLifts programını alıp uygulamak.

Tanrı Türk'ü korusun.

Back
Yukarı