Oncelikle forumda yeniyim ve baska konulari gezdim ama tam aradimi bulamadim.
Yas:16
Boy:1.70
Kilo:1ay kadar once 72
1sene kadar once 2aylik bi fitness deneyemim oldu.
Sorularim ;
-Baslangic icin mahalledeki fazla buyuk olmayan bi salon yeterli olurmu ?
-Vucudum biraz gobegim var ve bacaklarim kalin bunun ne tarz calismalar yapmaliyim ?
-Bildim kadari ile beslenme cok onemli sekerden ve yagdan uzak durucam ama bana onerebileciginiz bi liste varsa verirmisiniz ?
-Agirlik calisirken az tekrar cok kilo ve set arasi 45-60sn bekleme yapicam ama agirlik kaldirirken hizli hizli indir kaldirmi yoksa agir ve bekleterek yapmakmi daha dogru ?
-Haftada 3gun giitmeyi planliyorum (Pazar.t,carsamba cuma) bu yetermi yada + olarak pazar sadece kosu mekik vb mi yapayim ?
Okuduysaniz bile cok tesekkurler bilenler yardimci olursa sevinirim.
Yas:16
Boy:1.70
Kilo:1ay kadar once 72
1sene kadar once 2aylik bi fitness deneyemim oldu.
Sorularim ;
-Baslangic icin mahalledeki fazla buyuk olmayan bi salon yeterli olurmu ?
-Vucudum biraz gobegim var ve bacaklarim kalin bunun ne tarz calismalar yapmaliyim ?
-Bildim kadari ile beslenme cok onemli sekerden ve yagdan uzak durucam ama bana onerebileciginiz bi liste varsa verirmisiniz ?
-Agirlik calisirken az tekrar cok kilo ve set arasi 45-60sn bekleme yapicam ama agirlik kaldirirken hizli hizli indir kaldirmi yoksa agir ve bekleterek yapmakmi daha dogru ?
-Haftada 3gun giitmeyi planliyorum (Pazar.t,carsamba cuma) bu yetermi yada + olarak pazar sadece kosu mekik vb mi yapayim ?
Okuduysaniz bile cok tesekkurler bilenler yardimci olursa sevinirim.