Basketbol mu İp atlamak mı ?

Hayır araştıradabiliriz ama herkes başka şeyler söylüyor bizde doğru olanı öğrenmek için bilenlere soruyoruz o yüzden yani ve yardımcıda oluyolar saolsunlar :)
Bide şu hangi doktora gideceğimizi öğrenebilsem çok daha iyi olucak :))

okuyanlardan kimse yaptırmadı galiba :(

Ortapediden film alıp doktora gosteriyoz olay bu kadarmı? teşekkür ettim bu arada şu sınav hengamesinden kutulayım bende yaptıracam ,)

Ayneen öyle röntgen çekiyolar onlar parmaklarından bakıyorlar kapanıp kapanmadığına benimki daha kapanmamış fakat kapanmak üzereymiş genetikte olabilir diyor doktor cünkü babamı 2 cm kadar felan geçtim

boy uzaması büyük ölçüde genetige bağlı bence basketbolun felan pek faydası yok.ama Barfikste asılı kalmanı öneririm.

Son düzenleme:
Evet onuda yapıyorum aslında boy uzamasına yardımcı şey sıçramak basketboldada sıçramak olduğu için uzatır boy ve çok hızlı koşmakta bacakları uzatıyor fakat şu asılı kalma olayı asılı kalabiliceğim bir yer yok öyle doğru düzgün Grow taller programını uyguluyorumda asılı kalmayı yapamıyorum ellerim çok acıyor tam elime göre sopa bulamadım :S

basketbol ve ip atlamak birbirine paralel şeyler yani ip atlamak basketbolun ilacı gibi bir şey ikisini de yap bence ip atlamanın bacakları çabuklaştırdığını biliyorum yanlışım varsa söyleyin

Evet ip atlamak bacakları hızlandırıyormuş öyle söylediler banada ve bu boy uzaması için alabileceğim ek bir takviye var mıdır bildiğiniz ?

Back
Yukarı