Barfixten nasır ve zor yapılıyor

Arkadaşlar benim evde üst katta çatımız var orda barfix öyle böyle çekiyorum.Kare profillere tutunarak yaptığım için nasır oluyor eldiven olmasına rağmen ve düz çekerken en fazla 7 8 civarı çekiyorum arkadaşlar yapmız 12x3 _ 12x4 set iyidir 12ye gelmek kolay ama 3 4 set dayanırmı bilmem 7x3 set iyimidir.Ve nasır için bir öneriniz varmı .

Nasır ne yazık ki gereke sürtünmeden gerek baskıdan oluşacaktır.İdman sonrası nemlendirici ile biraz olsun mücadele edebilirsin.

12*3
8*4 yapabilirsin

sınırlarını zorla biraz :)

günde 3 barfix standarttır 12 ve üzerine gerek yok:) gereken kasları harekete geçirecektir. ama illa gidebildiğim yere kadar gideyim diyorsanız devam edin her gün elbetki bir artış söz konusu olacaktır.

günde 3 barfix standarttır 12 ve üzerine gerek yok:) gereken kasları harekete geçirecektir. ama illa gidebildiğim yere kadar gideyim diyorsanız devam edin her gün elbetki bir artış söz konusu olacaktır.

Sanırım "günde 3 barfix standarttır" cümlesini tvde ki spor programlarından duydunuz. Şu plates programlarından felan duymuşsundur :) Tekrar sayısını arttırmak ya da kanat vs. kas grubu geliştirmek için 3 barfix asla yeterli olmaz.

Deri eldivense olur pamuklu eldivenler tercih ediniz, vazelin gliserin gibi yoğunluğu yüksek şeylerle ellerinizi yumuşacık yapabilirsiniz.

Sanırım "günde 3 barfix standarttır" cümlesini tvde ki spor programlarından duydunuz. Şu plates programlarından felan duymuşsundur :) Tekrar sayısını arttırmak ya da kanat vs. kas grubu geliştirmek için 3 barfix asla yeterli olmaz.

ben tv izlemem kolay kolay. ona bakarsan çok tekrarında kas büyütmeyeceğini yeni başlayanlar hariç herkes biliyor:) kası büyütmek istiyosan az tekrar çok ağırlık çalışacaksın eğer 3 yetersizse beline ağırlık takıp yine 3 tekrar olmadı 5 idealdir.

ben tv izlemem kolay kolay. ona bakarsan çok tekrarında kas büyütmeyeceğini yeni başlayanlar hariç herkes biliyor:) kası büyütmek istiyosan az tekrar çok ağırlık çalışacaksın eğer 3 yetersizse beline ağırlık takıp yine 3 tekrar olmadı 5 idealdir.

3-5 çok düşük tekrarlar hacim kazanmak için en az 3set 8 tekrar yapmalı.Tabi 3set 8 tekrar çok zorlamıyorsa ozaman ağırlık bağlayıp öyle yapmalı.İsteğe göre 3x10 ya da 3x12 de yapılabilir ama fazlası hacim için yararlı olmaz.

3-5 çok düşük tekrarlar hacim kazanmak için en az 3set 8 tekrar yapmalı.Tabi 3set 8 tekrar çok zorlamıyorsa ozaman ağırlık bağlayıp öyle yapmalı.İsteğe göre 3x10 ya da 3x12 de yapılabilir ama fazlası hacim için yararlı olmaz.
kısmen haklısınız M£RT yani max. 8 :) diyelim.

Arkadaşlar barfix 12 tekrar ters tutuş rahatlıkla yaparım.Sırt-kanat içinde barfixte tutuş şekli düz hafif açık olucak dimi.Birde 12x3 set düz tutarak yaptığım barfix sırt için yeterli olucakmıdır sizce.

Son düzenleme:
Back
Yukarı