kisaca kaslari cok fazla zorladigimizda kas kaybi olurmumesajdan pek bişe anlaşılmıyor son cümlen karışmış
boy 1.84 kilo 74[DOUBLEPOST=1414530492][/DOUBLEPOST]Kilonu sorabilirmiyim 300 barfiks çekmek inanılmaz güç ister
300 barfiks tek seferde değildir diye düşünüyorumTek seferde yapsa erir kanatlar akar aşağa
Bu arada 300 barfik yerine ağırlık alarak barfiks çekmek daha mantıklı gibi
![]()
yok ben sadec street workout yapiyorum agirlik yokkas kaybı yaşamak çok kolay iş değildir ama beslenmen yetersizse elbette bu kaçınılmaz son olur tabi aşırı durumlarda beslenmede yetmez
buna senin vucudun karar verecek
günde 300 barfiks pek mantıklı bir hareket olarak görünmüyor hele hergün olursa hepten sıkıntı
300 barfiksi geçtim 30 dumbel curl bile hacim açısından tartışmalıyken 300 barfiks ?
vallahi bulsam o agirliklardan cok iyi olacakta300 barfiks tek seferde değildir diye düşünüyorumTek seferde yapsa erir kanatlar akar aşağa
Bu arada 300 barfik yerine ağırlık alarak barfiks çekmek daha mantıklı gibi
![]()
yok tek kim ceker onu ya setlerle300 barfixi tek seferde çekebilen şu güne kadar çıkmadı. En azından ben görmedim. Set şeklinde yapılabilir. Ama sadece barfix ile yapmak istediğin nedir ? Düzenli spor yapar günde de normal öğünlere destek olarak birkaç yumurta tüketirsen kaslarında erime yani hacim kaybı yaşamazssın. Ağırlık konusuna gelince. Herşeyi profesyonel düzeyde arama. Ağırlık bulunamaz birşey değil. Pantolonundaki kemeri çıkar. 2 tane 5 lt lik su şişesine suyu doldur ve beline onunla bağla. birkaç hafta sonra şişe sayısını 1 e düşür ve içine kum doldur. Bu sana 2-3 ay gider. Bahane yok. Street workout yapıyorsan bahaneyi unutacaksın![]()