Barfix videom

Hareketi tam nizami yapsan 12 de kalırsın gibi...ama bu yaptığında zor herkes yapamaz terik ederim..

kusura bakma ama videodan önce, konuyu çok yanlış yere açmışsın sanırsam üye fotoğrafları nın altında üye videoları var oraya açsan daha iyi olurdu.

videoya gelince ben izleyemedim sanırım sorun benim bilgisayarda.. saygılar.

youtube yasak olduğu için göstermiyo olabilir youtubeden video izlemek için dns ayarlarını bu şekilde değişirsen sorun olmaz

208.67.222.222
208.67.220.220

tebrikler, 12 den sonra dinlene dinlene olmus biraz ama olsun ne kadar zor oldugunu bilen biliyor ;)

tabi bu video göstermelik bir video dimi ???
normalde barfixi bu şekilde çalışmassın heralde çalışmaman gerekir zaten.

foto çekiyoduk tesadüf oldu aslında antreman amaçlı değil zaten nefes nefese kaldım :) şu 40-50 çeken arkadaşları merak ediyorum nasıl çektiklerini görmek isterim

nizami?

nizami derken tam olarak nasıl olması gerektiğinide yazarsan bilgilenmiş oluruz

Nizami derken bacaklarını karnına çekerek güç almışşın kendini aşağıya indirirken ise bırakmışsın gerilim olmaz ozaman..yani kısacası heykel gibi dümdüz bilirsin..sende iyisin tabi yanlış anlama tebrik ederim senide..

aslında ben kolları tamamen bırakmanı takdir ettim..tam bırakınca kanatlar ancak gerilebiliyor zira..

bence gayet güzel. zaten rekor denemelerinde kimse bel vurup vurmadığına bakmaz. kendini tam salıp, çektiğinde de çeneni barın üstüne çıkarmışsın. bu yeterli.

Gayet başarılı tebrikler. Kendi ağırlığınızla yapacağınız bu tarz çalışmalar, çok faydalı olmakla beraber son derece zordur. Hareketi yapanlar iyi bilir, insanı nefes nefese bırakır ve kalbinizi göğsünüzden dışarı çıkacakmış gibi hissedersiniz.

yorumlarınız için teşekkürler geçekten dediğin gibi hareket sonrası nefes nefese kalıyorsunuz bi antreman yapmış gibi yoruluyorsunuz antremanlarımda bu kadar çekmem asla 3*10 şeklinde yapıyorum daha faydalı olmakla beraber çokta yormuyor. bu hareketle vücut yapmaya başladım tavsiye edebilceğim ilk hareket budur özellikle yeni başlayan sporcu arkadaşlar mutlaka es geçmesinler.

dns kodunu değiştirdiğime değmedi.. nizami sanmıştım nizami olarak cekşen eminim 7-8de kalırsın , barfix çekerken bacaktan kuvvet alınmaz bacaklar hareket etmez bacak sallanmaz sabit kalır.. sen masallah bacakla barfix cekmişsin..

dns kodunu değiştirdiğime değmedi.. nizami sanmıştım nizami olarak cekşen eminim 7-8de kalırsın , barfix çekerken bacaktan kuvvet alınmaz bacaklar hareket etmez bacak sallanmaz sabit kalır.. sen masallah bacakla barfix cekmişsin..

biz bu kadarını yaptık sen daha iyisini yapıp gösterebilirsin ayrıca 7 barfixi sırtıma 30 kilo yük koyar çekerim bunuda bilesin bu video tesadüf oldu özen göstermedik

video koyuyorsan - + yorumlara açık olmalısın hemen sen yap dememen gerekiyor ayrıca sen sırtına 30kg alsan 7tane imkansz cekmen , bu şekilde cektiğin barfix doğru deil sonuçta ayaklardan güç alıyorsun neyse yinede güzel;)

bence çok da fazla bir şekilde bacaktan kuvvet almıyor yani bence nizami sayılabilir. en aşağıya inilmiş gerektiği kadar gerektiği kadar da çıkılmış. bu şekilde 20 yapan tam nizami olarak 10-12 yi rahat geçer bu da oldukça iyi bir değer. kilonuz kaç merak ettim.

yorumlarınz için teşekkürler geçen sene çekmiştik 74 kiloydum ilk 12 taneyi çok hızlı çekmişim o yüzden diğerlerini çekerken yoruldum bide inat bi huyum var 20 olmadan o demiri bırakmak istemiyorum aslında daha güzel çekiyodum ama biraz aceleye gelmiş sanırım

Back
Yukarı