barfisk çekerken kollarda ağrı oluşması

beyler ben barfisk çekiyorum nizami eller geniş avuç içi karşıya bakacak şekilde 10 tane rahat yapıyorum yavaş yavaş(2-2-2) şeklinde(2sn çıkış 2 sn iniş 2 sn alta nefes alma çıkarkende veriyorum) benim sorunum 1 den sonra kollarım ağrımaya başlıyor bunun sebebi ne olabilir hatta tuttuğumda bile ağrıyor ama rahat şekilde 10 tane yapıyorum ama içimden yapmak gelmiyor çünkü çok ağrıyor...

Kolların yada bileğinin güçsüz olmasından olabilir.Barfiks çektikçe daha çok güçleneceksin ve çektiğin barfiks sayısı artacaktır.

kol derken bilekten dirseğe kadar olan kısımmı yoksa dirsek üstü olan biceps kısmındamı ağrı var

aynısı bende de olmuştu bi ara.Böyle dayanılmaz bir ağrı giriyordu bicepslerime ve antreman orda bitiyordu benim için.Doktora gittim mr falan gerek yok zorlanmış dedi kas gevşetici ağrı kesici yazdı 3-4 güne geçer dedi,dediği gibi oldu,şimdi rahatım.

Barfikse bi kere de ısınmadan girip arkakolumu yırtmıştım.Bu spor hanım evlatlarına göre değil valla :D:D 2 hafta evde oturdum ot gibi,siz siz olun ısınmadan barfikse girmeyin.

Back
Yukarı