Barfiks Demiri ve Kapı Uyumu

Bende var o alacağından kapıya takılıp çıkartılıyor.İçinde olan 5 cm lik z harfi şeklinde bir demir gelicek o tutuyor sadece seni kapıyla yer arasında , 100kgden fazlaysan düşebilirsin.Kapının tepesi varya tepesi duvara sabit olan tepesi son fotoğrafta göstermişsin.Orda duvarla arasında 2-3 mmlik boşluk varsa problem yok oraya giricek demir üstüne barfiks demirinin bi plastik tarafı oturucak.
Yani şöyle olucak :
http://i1.ytimg.com/vi/szVhGBDiNkY/hqdefault.jpg için Google Görsel Sonuçları

70 kiloyum ancak kapının üstünde maalesef boşluk yok.Şöyle diyim kürdan bile dik durmakta zorlanıyor girmiyor yani

Kürdandan bile ince bir demir zaten giricek olan böyle defterden bir sayfa olur ya bu kalın bir sayfa gibi tabi demir :D z şeklinde benim ki giriyor boşlukta var çok hafif.

Kapının üst köşesine kagıt 1-2 cm kadar giriyor.Ama tam üstüne girmiyor köşedeki boşluga çapraz olarak giriyor sadece

Kapının üst köşesine kagıt 1-2 cm kadar giriyor.Ama tam üstüne girmiyor köşedeki boşluga çapraz olarak giriyor sadece

Tam ortaya koyuyorum ben dengede dursun diye emin misin?_ o 1-2 cm giren kısım ortada biryere giriyormu dikkatlice bak en azından ortaya yakın olsun.Belki sağ veya soldanda tutuyordur ama ben ortaya koyuyorum dengeli tutsun diye..

Back
Yukarı