barfiks demiri bulamıyorum ( resimli )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan prayer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

prayer

Üye
ekteki gibi bir barfiks demiri arıyorum fakat tüm spor mağazalarında ya kapı ya da koridor barfiksi var. İstanbulda bu tip demiri alabileceğim neresi var. Bulamazsam mecburen sanayide yaptırıcam ama ilk tercihim hazır satın almak...önerilerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• 32474_1.jpg
    32474_1.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 882
bende bu tarz birsey arıyorum ama yok bulamadım en iyisi sanayide yaptırmak

Bunu bulamazsın heralde ancak yaptırabilirisn.Ben halter barını aldım 2 tarafından biraz kestim ve aradaki duvarlara delik açıp barı yerleştirip alçıyla kapattım.Yani biraz enteresan oldu ama işimi görüyo :))

141020103031.jpg

Bir kaç ay önce yaptırdım bunu. 15TL demiri tuttu.Ustada tanıdıktı 15TL aldı ama başkasıda en fazla 25 alırdı heralde.

sanayide ucuza yaparlar en iyisi orda yaptırmak

eğer demir yaptırma konusunda ciddiyseniz demirci bulunur o problem değil. İsteyen varsa bana özelden mesaj yollasın msniyle birlikte ben de 2-3 gün içinde halledicem bu işi biraz pazarlıkla 35-40 lira arası yapılır bence.

Eki Görüntüle 9350

Bir kaç ay önce yaptırdım bunu. 15TL demiri tuttu.Ustada tanıdıktı 15TL aldı ama başkasıda en fazla 25 alırdı heralde.
Bunun hazırını 70ten aşağı satmıyolar hem daha güzel hem çok ucuz olmuş bende böyle bişey yaptırcam resmin çıktısını alıp.

Edit: Bunun ebatlarını yazabilir misin rica etsem tam istediğim gibi.

Son düzenleme:
Back
Yukarı