barfiks de sallanma bilek gelistirirmi?

Rambo206

Üye
arkadaşlar ben skolyozum yuzunden her gun 4-5 set barfiksede 1 dakika falan sallaniyorum ve indikden sonra bileklerime acayip pump giriyor sizce bileklerim gelisirmi? ha burada calisthenics de yapiyorum maksad hem skolyozu iyilestirmek hem de vucut gelistirme

arkadaşlar ben skolyozum yuzunden her gun 4-5 set barfiksede 1 dakika falan sallaniyorum ve indikden sonra bileklerime acayip pump giriyor sizce bileklerim gelisirmi? ha burada calisthenics de yapiyorum maksad hem skolyozu iyilestirmek hem de vucut gelistirme
Gelişir. Ama eline 20 kg lik bir bar al ve kollarini dizine yaslayip ellerini assa yukari indir. Bence bu daha etkili olacaktir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barfix cok guzel gelistirir, en guzel verim almak icin birkac tiyo
1. Mumkunse kalin barlari tercih edin, bar ince ise birseyler sarabilirsiniz
2. Asili dururken kavramayi cok daha ileriden yapin sanki bilek 90℅ aciyla duruyor gibi olsun, muhtemelen bu acida tutamayacaksiniz ama demek istedigim bilek hicbir zaman geriye kivrilmasin
3. Bara bir havlu atin ve iki ucundan havluyu kavrayarak asili kalin

Yukaridakileri surekli yaparsaniz birkac haftada muzzam guc artisini farkedeceksiniz

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Eğer barı sıkarsan bileklerindeki yanmayı hissedersin.
Barfix cok guzel gelistirir, en guzel verim almak icin birkac tiyo
1. Mumkunse kalin barlari tercih edin, bar ince ise birseyler sarabilirsiniz
2. Asili dururken kavramayi cok daha ileriden yapin sanki bilek 90℅ aciyla duruyor gibi olsun, muhtemelen bu acida tutamayacaksiniz ama demek istedigim bilek hicbir zaman geriye kivrilmasin
3. Bara bir havlu atin ve iki ucundan havluyu kavrayarak asili kalin

Yukaridakileri surekli yaparsaniz birkac haftada muzzam guc artisini farkedeceksiniz

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
zaten asili kaldiğım bar kalın bar

Back
Yukarı