Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar ben barfiks cubugu almayı dusunuyorum bi yorumlarınızı alayım ona göre haftasonu alıcam.. barfiks cubugunu iki kapı arassına yapcam bu aletlet kullanıslı mı önerebileceginiz bi marka va mı? yoksa bosuna para vermeyeyim mi?
bunlardan almanı öneririm ben 2-3 ay önce aldım gayet de memnunum
monte işlemini anlatim, kutunun içinden 2 tane vida ve vidaya sabitlemek için plastik malzeme çıkıyo, vidayı kapıya takıp malzemeyi üstüne geçiriyosun sonra barfiks demirini karşılıklı vidaların hizzasına getirip çevirerek genişletiyosun iyice sıkışana kadar çevir sonra rahatlıkla kullanabilirsin
guzelmıs evde her gun zaman aralıklarıyla calıssam ıyı bır artıs olurmu sızce zaten spor salonuna gıdıyorum ama hanı gıtmedıgım gunler evde barfıks calıssam mı sızce yoksa gıtmedıgım gunler dınlenıyımmı ?