Barfiks çekemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu ayki programım değişti ilk defa barfiks eklendi.6 aydır bb yapıyorum pulldown vs gibi hareketlerde kendi ağırlığım kadar kiloyu rahat kaldırıyorum.Bugün ilk defa barfiks çekmeye çalıştım 4x 5 yapabildim.Kilolu biriside değilim.Niye çekemiyorum sizce, ilk defa yaptığım içinmi? Barfiks 6.hareketimdi güç kalmadığı için midir? vs.

bir dahaki sefere 1. hareket olarak deneyebilirsin. mutlaka daha iyi olacaktir. zamanla harekete adapte olacaksin ve yaptikca bir sonraki antremanda daha fazlasini yapabildigini goreceksin.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bir dahaki sefere 1. hareket olarak deneyebilirsin. mutlaka daha iyi olacaktir. zamanla harekete adapte olacaksin ve yaptikca bir sonraki antremanda daha fazlasini yapabildigini goreceksin.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
inşallah kardeş ya çekemeyince çok zayıf hissettim kendimi dün:(

barfiks zor bi hareket gerçekten
sana bi tavsiye veriyim antremanda ilk vücut ağırlığıyla olan hareketleri yap daha çok verim alırsın

Bugün barfiksle başladım rahatçana 4x10-12 tekrar yapabildim ve daha nizami oldu.Sıkıntı barfiksi en sona bırakmakmış:)

serbest kardeş, tellerin orta kısmında
İkinci denemende ve serbest barda, nizami olarak 4 * 12 barfiks çektin yani.. Seni tebrik ederim :)) barfiksteki kaslar özel çalışmayan bir insandaki en zayıf kaslardır.. Ve de kompleks bir kas gücü gerektirir.. Bence ilk denemesinde çekemeyen biri olarak 2ci denemede bu performans takdir edilecek birşey :)) imrendim açıkçası.. Ben makinada 20 zor çekiyordum.. Bir daha denemedim zaten :)) bu ay sonuna hazırlıyorum kendimi..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İkinci denemende ve serbest barda, nizami olarak 4 * 12 barfiks çektin yani.. Seni tebrik ederim :)) barfiksteki kaslar özel çalışmayan bir insandaki en zayıf kaslardır.. Ve de kompleks bir kas gücü gerektirir.. Bence ilk denemesinde çekemeyen biri olarak 2ci denemede bu performans takdir edilecek birşey :)) imrendim açıkçası.. Ben makinada 20 zor çekiyordum.. Bir daha denemedim zaten :)) bu ay sonuna hazırlıyorum kendimi..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Muhtemelen 5 hareketten sonra çalışsaydım gene 4x5 felan yapabilirdim :) ilk olarak yapınca daha rahat oldu sadece; fazla kilolu olmadığımdan rahat çekiyorum belkide

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı