Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öncelikle merhabalar herkese forumda yeniyim , 15 yaşındayım ve 1.5 yıldır salona gidiyorum. Şimdi okullar açıldı ve salon için fazla vakit bulamıyorum. Evde şınav yapıyorum ve fırsat buldukça salona gidiyorum. Barfiks de yapmam lazım diye düşünüyorum. çünkü çok faydalı bir hareket ama evde yer yok kapı veya koridor barfiksi de olmaz çünkü kapım biraz alçak ve evde koridorumuz yok. Bu yüzden ya resimdeki gibi bağımsız bir sistem yapıcam ya da iki duvarın birleştiği yere (V ŞEKLİNDE) bir şey uyduracam. Bilgisi olanlar yardım etsin lütfen.
Resim:
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:58 ----------
Birkaç birşey biliyoruz tabi uzman olmasakdaResimdeki gibi birşey olabilir gayet güzel.Barfix için çok şey gerekmezki bizim arkadaş doğal gaz borusunda barfix çekiyormuş mesela Çok basit ve etkili birşey.
parklarda da cekebilrisin barfiks ben öyle yapıyorum annem izin vermiyor kapıya takmama veya dedigin gibi v seklinde bir düzende olabilir bunu bende istiyorum ama öyle bir yerim yok odamda
Evet bende okulda kale demirlerinde barfix çekiyordum hatta arkadaşlarla yarış yapardık hırslanırdık Yani anlayacağın ortam çok illaki evde çekcem diyorsanda dediğin gibi v şeklinde olan barfix aletlerinden al.